Gå til innhold

Hva bruker du sprøstekt løk til?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hot dogs. På skiven under feks roastbeef. Er også godt under andre pålegg som skinke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker det til å pynte hyllen i butikken. Plasserer de på rekke og rad så det ser pent ut. Men som regel så er det andre likesinnede som allerede har gjort det. Det eneste alternative bruksområdet jeg ser er for å "pynte" søpla, men føler det er litt bortkastet.

Ikke en fan av sprøstekt løk, om noen lurte. 🤣

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Til pølse og potetmos, pølse i brød, på skive med  roastbeef. 

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I salat,i gryteretter,i tacoen,på pizza,på vegansk postei,i potetstappe osv osv. Jeg elsker virkelig sprøstekt løk ❤️

Anonymkode: eac43...f32

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På potetsalat 🤤 spises med gode pølser, sennep og gjerne karamellisert løk også

Anonymkode: 1ee29...16b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det bringer minner om kosematen da jeg var student og fattig: Potetmos (posevarianten) med massevis av sprøstekt løk samt ketchup og sennep (pølser var for dyrt....hehe) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Dolce skrev:

Det bringer minner om kosematen da jeg var student og fattig: Potetmos (posevarianten) med massevis av sprøstekt løk samt ketchup og sennep (pølser var for dyrt....hehe) 

Jeg kan spise det fortsatt(minus ketchup og med bergbys sennep) 🙈

Anonymkode: eac43...f32

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Jeg kan spise det fortsatt(minus ketchup og med bergbys sennep) 🙈

Anonymkode: eac43...f32

 

Anonymkode: eac43...f32

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser det har blitt sagt allerede, men jeg bruker det for det meste på grill- eller wienerpølser, roast beef og leverpostei. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I tillegg til det over synes jeg sprøstekt løk gjør seg godt som topping i supper, og da spesielt i ramen/nuddelsuppe. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...