AnonymBruker Skrevet 9. januar 2020 #1 Skrevet 9. januar 2020 Mine blir sprø på toppen og en falleferdig masse inni, så det er umulig å skjære til fine stykker. Noen som har gode tips og en vinner-oppskrift? Anonymkode: 530f3...e07
Arkana Skrevet 11. januar 2020 #3 Skrevet 11. januar 2020 Disse blir alltid gode. Det som gjør brownies til brownies, og ikke bare sjokoladekake, er at ingenting skal piskes til eggedosis og det må være mye sukker. 400 g mørk sjokolade 340 g smør 8 dl sukker 8 egg 4 ts vaniljesukker 5 dl hvetemel (evt 300 g hakkede valnøtter) Smelt smør og sjokolade i en gryte på svak varme. Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel og evt nøtter. Hell røren i en stor langpanne. Stek ved 175 grader i ca 60 minutter. 1
Gjest Albbas Skrevet 11. januar 2020 #4 Skrevet 11. januar 2020 Min favoritt: https://www.godt.no/artikkel/23422366/ukens-matblogg-verdens-beste-brownies
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2020 #5 Skrevet 11. januar 2020 toro glutenfri brownieblanding! De blir perfekt seige 😍 og smaker amazing! Anonymkode: 082db...e42 1
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #6 Skrevet 12. januar 2020 Denne lager jeg veldig ofte på jobb (er hotell konditor) Verdens beste kaloribombe! 700g smør 1kg melis 400 g mel 50 g kakao 50 g vaniljesukker 8 egg Bland sammen halvparten av det tørre. Ha i smeltetsmør og bland sammen. Spe med egg og resten av det tørre. Ha i en langpanne og stek på 180 grader i 20 min ca. Skal "disse" litt, men ikke for mye🙂 Anonymkode: 2b4ea...ff0
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #7 Skrevet 12. januar 2020 På 9.1.2020 den 23.03, AnonymBruker skrev: Mine blir sprø på toppen og en falleferdig masse inni, så det er umulig å skjære til fine stykker. Noen som har gode tips og en vinner-oppskrift? Anonymkode: 530f3...e07 Fortsatt etter at kaka er blitt kald? Anonymkode: 3b922...323
Gjest RødeFare Skrevet 12. januar 2020 #8 Skrevet 12. januar 2020 Lagde disse med stor suksess i dag. Pass på å ikke røre for mye luft inn i røren. Eggene skal ikke piskes, bare røres sammen med sukkeret. https://trinesmatblogg.no/recipe/brownies-pa-1-2-3/
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #9 Skrevet 12. januar 2020 https://www.detsoteliv.no/oppskrift/brownies-fra-city-bakery-new-york Denne, og bare denne. Ingen over, ingen ved siden. Hver gang jeg lager den får jeg tusen spørsmål om hvordan den er laget. Anonymkode: fc6c2...baa
Gjest loveli Skrevet 12. januar 2020 #10 Skrevet 12. januar 2020 Brownies uten ekte sjokolade er ikke ekte brownies. Kakao er ikke en erstatning.
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #11 Skrevet 12. januar 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/brownies-fra-city-bakery-new-york Denne, og bare denne. Ingen over, ingen ved siden. Hver gang jeg lager den får jeg tusen spørsmål om hvordan den er laget. Anonymkode: fc6c2...baa Den så god ut, skal prøve den! Er smøret i så store klumper som på bildet? Anonymkode: 55626...c3a
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #12 Skrevet 12. januar 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Den så god ut, skal prøve den! Er smøret i så store klumper som på bildet? Anonymkode: 55626...c3a Det er vel ikke smør, for det smeltes... Anonymkode: 9fb32...5f1
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #13 Skrevet 12. januar 2020 På 10.1.2020 den 11.39, spinner skrev: For en gangs skyld: Toro Toro brownies blir alltid perfekt Anonymkode: e2bb4...27b 1
Fydda Skrevet 13. januar 2020 #14 Skrevet 13. januar 2020 Bruker Toro-pose i rund form og steker den tre minutter kortere enn tiden for rund form på posen. Sprø og fin på toppen, og skikkelig seig og god inni. 1
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2020 #15 Skrevet 13. januar 2020 14 timer siden, AnonymBruker skrev: Den så god ut, skal prøve den! Er smøret i så store klumper som på bildet? Anonymkode: 55626...c3a Det er pecannøttene. Anonymkode: 551e0...1fd 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå