Gå til innhold

Mat fra bunnen, hva er din signaturrett?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Du som lager mat fra bunnen, hvilken rett er din? Som du føler du har gjort til din egen, som du kan utenat.

Jeg har min egen saus, passer til biff eller svin. Er i et med gryta, måler ingenting, smaker meg frem til magi. Husker da jeg begynte å lære å lage saus, hvor forsiktig jeg var, og helt clueless. Nå tar en saus under 5 min. 

Anonymkode: 8dd5e...18a

  • Liker 3
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Tomatsaus. Har en grunnsaus som kan brukes både til pizza, pasta, kjøttboller og lasagne. Med litt mer vann/buljong blir den tomatsuppe. Velger krydder etter hva den skal brukes til.

Anonymkode: d4818...ae2

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Helstekt kylling blir perfekt hver gang. Bruker krydderurter under skinnet, tørrsalter og masse sitron og hvitløk.

Anonymkode: ee394...535

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Tortelloini med fyll av spinat og ost, med soppsaus med kantareller og steinsopp, toppes med chiliolje, fersk hakket basilikum, nykvernet pepper og parmaskinke 🤤

Anonymkode: 02d64...4dd

  • Liker 4
Skrevet

Bruker generelt mye oppskrifter, men sauser og krafter går alltid etter eget hode. Gryter og supper også, stort sett. Kan bli litt forskjellig fra gang til gang, avhengig av hvilke råvarer man har tilgjengelig, men godt blir det så lenge man passer på å smake seg frem hyppig underveis.

  • Liker 1
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Tortelloini med fyll av spinat og ost, med soppsaus med kantareller og steinsopp, toppes med chiliolje, fersk hakket basilikum, nykvernet pepper og parmaskinke 🤤

Anonymkode: 02d64...4dd

Mmm😋, send adressen din på pm, så kommer jeg på besøk i kveld😄

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Må vel være «en tar det en har», den smaker riktignok ikke det samme hver gang. 
Supper, sauser og andre ting er ikke akkurat så veldig vanskelig, synes jeg.

Anonymkode: 8c40f...206

Skrevet

Lager mye god mat, men lapskausen min er nok den folk flest husker etter å ha vært her. 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Oppskrifter! 🤗

Anonymkode: dd3a3...9c0

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Lager all mat uten oppskrift, uansett hva det måtte være. Er ganske trygg på kjøkkenet 😊

Anonymkode: 05f7f...a6f

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Vårruller. 

Anonymkode: 4bb83...041

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Du som lager mat fra bunnen, hvilken rett er din? Som du føler du har gjort til din egen, som du kan utenat.

Jeg har min egen saus, passer til biff eller svin. Er i et med gryta, måler ingenting, smaker meg frem til magi. Husker da jeg begynte å lære å lage saus, hvor forsiktig jeg var, og helt clueless. Nå tar en saus under 5 min. 

Anonymkode: 8dd5e...18a

Hvis du bruker 5 minutter på en saus så smaker den mel, ikke særlig til smak ellers. Hvor får du krafta fra, toro? 

Det vet vi alle som lager saus fra bunn av.

En ordentlig saus, med hjemmelaget kraft tar i hvertfall 1 time å lage, helst 2.

Anonymkode: c9257...a23

  • Liker 12
Skrevet

Jeg er god på kjøttkaker av alle ting. Fikk en "hemmelig" oppskrift fra en eldre dame. Så har jeg justert litt med egg og løk pluss muskat. Ihvertfall har alle sagt at de elsker kjøttkakene, og jeg liker dem selv, og jeg tror at liker en ens egen mat, ja da er den vellykket  😄

og en rett med moste poteter, en liten fløteskvett. Salt og pepper. Blander inn baconbiter og steker. Gratinerer med ost på toppen. Nam. 

har eksperimentert mye med div potetrester da jeg er glad i poteter. Og kål. Haha. Kan sitte å spise kun kokt kål av ulike typer med salt, pepper og litt smør. Supergodt. Og sunt!

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

Du som lager mat fra bunnen, hvilken rett er din? Som du føler du har gjort til din egen, som du kan utenat.

Jeg har min egen saus, passer til biff eller svin. Er i et med gryta, måler ingenting, smaker meg frem til magi. Husker da jeg begynte å lære å lage saus, hvor forsiktig jeg var, og helt clueless. Nå tar en saus under 5 min. 

Anonymkode: 8dd5e...18a

Jeg vil anbefale deg å fokusere på riktig næringsinntak til hverdags, så en dag i helgen kan man lage seg såkalt "kosemat".

Til hverdags så lager jeg enkel ren mat,, for eks: 150g kjøtt/fisk/kylling, grønnsaker og ca 200g poteter.

Så kroppen får i seg næring. Snu om tankegangen med ikke tenke "Kos".

Anonymkode: d1b71...d81

AnonymBruker
Skrevet

Møkkadyret får ingen oppskrifter fra meg

Anonymkode: bd05d...233

AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg vil anbefale deg å fokusere på riktig næringsinntak til hverdags, så en dag i helgen kan man lage seg såkalt "kosemat".

Til hverdags så lager jeg enkel ren mat,, for eks: 150g kjøtt/fisk/kylling, grønnsaker og ca 200g poteter.

Så kroppen får i seg næring. Snu om tankegangen med ikke tenke "Kos".

Anonymkode: d1b71...d81

Herregud, Det var jo ikke «kos» tråden handlet om i det hele tatt, men om folk har en rett de anser som sin spesialitet - i alle kategorier..

ingen bryr seg om hva du anbefaler 

Anonymkode: d6950...84c

  • Liker 33
Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg vil anbefale deg å fokusere på riktig næringsinntak til hverdags, så en dag i helgen kan man lage seg såkalt "kosemat".

Til hverdags så lager jeg enkel ren mat,, for eks: 150g kjøtt/fisk/kylling, grønnsaker og ca 200g poteter.

Så kroppen får i seg næring. Snu om tankegangen med ikke tenke "Kos".

Anonymkode: d1b71...d81

Hva er det DU snakker om egentlig??? Lær deg å lese. Jez 😆

  • Liker 15
AnonymBruker
Skrevet

Når det gjelder mat fra GRUNNEN av, må jeg si at sosekjøtt er min signaturrett.

Anonymkode: 17cd2...b9c

  • Liker 1
Skrevet

Bacalao ♥️ og finnbiff. 

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...