AnonymBruker Skrevet 7. januar 2020 #1 Skrevet 7. januar 2020 Hei. Hver gang jeg steker kylling lår i ovnen så slipper kyllingen masse væske . Hvis jeg prøver å tørke ut vannet (væske) så blir kyllingen for mye stekt. Mannen min mener at når man ser at det har kommet ut væske så skal man ta ut platen og helle ut væsken og så steke kyllingen litt til. Hvordan gjør dere det? Anonymkode: 3e4b0...12d 1
Belima Skrevet 8. januar 2020 #2 Skrevet 8. januar 2020 Jeg forsteker de i panne så skinnet blir brunt. Ettersteker de i ovnen 180 gr ca 20 min. Blir alltid vellykket. De er selvfølgelig tinte før steking.
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2020 #3 Skrevet 8. januar 2020 15 minutter siden, Belima skrev: Jeg forsteker de i panne så skinnet blir brunt. Ettersteker de i ovnen 180 gr ca 20 min. Blir alltid vellykket. De er selvfølgelig tinte før steking. Hvordan klarer du å steke en rund kylling i en flat panne så skinnet blir brunt? Det må da bare bli noen flekker her og der? Anonymkode: 7a23e...fca 1
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2020 #4 Skrevet 8. januar 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hvordan klarer du å steke en rund kylling i en flat panne så skinnet blir brunt? Det må da bare bli noen flekker her og der? Anonymkode: 7a23e...fca TS skal steke kyllinglår, og det er vel det hun svarer på. De går det helt fint å steke i pannen. Anonymkode: 0851a...f46
Belima Skrevet 8. januar 2020 #5 Skrevet 8. januar 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: TS skal steke kyllinglår, og det er vel det hun svarer på. De går det helt fint å steke i pannen. Anonymkode: 0851a...f46 Noen leser HI bedre enn andre, lett å se det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå