Gå til innhold

Hva kan jeg bruke medisterkaker til?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har igjen en del i fryseren og vil gjerne få brukt det opp, men etter jula er jeg så møkk lei «medisterkaker, potet og saus»! Sååå er det noen andre retter jeg kan bruke medisterkaker til? 😛 

Anonymkode: 7397e...163

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Stek de, del på tvers å ha på brødskive med litt majones og sylteahurk. 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Som pålegg, kalde på både på brød og lefse. Varm dem i buljong, enkel middag med lefse og smør, ev. ketsjup. Klassiker fra innlandet. Kan også ha makaroni eller makaronistuing til. Kutte i biter og bruke i pytt i panne. 

Anonymkode: cec71...e29

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Takk for tips 🙌🏼

Anonymkode: 7397e...163

AnonymBruker
Skrevet

Eller bare la de ligge litt lengre i fryseren til du ikke er så lei av julematen.. 

Anonymkode: c7408...9e1

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Du kan vel bruke dem der du ellers ville brukt kjøttboller el også? I en blomkålsuppe/grateng, med tomatsaus til pasta, med fløte eller ostesaus til pasta, kutt opp og bruk oppi gryter etc istedet for kjøttdeig? 

Anonymkode: 5c431...63e

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kan du ikke bare spare maten til den frister mer? Medisterkaker og kjøttkaker er ganske likt. 

Anonymkode: 1dc18...cc6

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
23 timer siden, AnonymBruker skrev:

Eller bare la de ligge litt lengre i fryseren til du ikke er så lei av julematen.. 

Anonymkode: c7408...9e1

Trenger fryserplassen, har liten fryser 😅

Anonymkode: 7397e...163

Skrevet

Stek mye løk, del,opp medisterkaker i biter og varm opp med løken. Server ris til og det du liker/har av grønnsaker.

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, Muskath skrev:

Stek mye løk, del,opp medisterkaker i biter og varm opp med løken. Server ris til og det du liker/har av grønnsaker.

Åh det hørtes godt ut! 

Anonymkode: 7397e...163

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Åh det hørtes godt ut! 

Anonymkode: 7397e...163

Det blir veldig godt! Har laget det mye med rester av kjøttpudding o.l.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...