Gjest lillelou Skrevet 2. juni 2005 #1 Skrevet 2. juni 2005 Jepp. Jeg har virkelig gjort det. For en uke siden kjøpte jeg et glass Apetina fetaost, for den er jeg nærmest blitt avhengig av, men;JEG FIKK IKKE OPP LOKKET. Har prøvd varmtvanntrikset til den store gullmedaljen,og sambos hender er såre og ømme etter at han skulle trå til på en mandig måte. MEN Jeg blir ikke klok av skade. I går kjøpte jeg et nytt glass (og noen deilige oliven). OG JEG FÅR IKKE OPP DETTE GLASSET HELLER!Fyttifarao, nå er jeg kjempesint-like før jeg går til Maxi og gir dem glassene i retur...æsjæsjæsj! Hvis da ikke noen mot formodning skulle ha et kjempegodt råd
NullHull Skrevet 2. juni 2005 #2 Skrevet 2. juni 2005 Har du forsøkt med kniv-trikset, da? Du stikker knivbladet, eller noe liknende, opp på siden i et av hulrommene mellom lokket og "gjengene" i glasset og vrir til ut mot deg til du hører et "popp". Voilá, og det er bare å skru av f...skapen
Nilma Skrevet 2. juni 2005 #3 Skrevet 2. juni 2005 NullHulls forslag bør funke. Som en siste utvei kan du prøve å stikke hull i lokket for å frigi vakum. (Du må selvsagt helle maten over i et nytt, tett glass etterpå.)
Gjest gjest1 Skrevet 2. juni 2005 #4 Skrevet 2. juni 2005 Ta en skje og bank på lokk-kanten. Fungerer hver gang
LilleBille Skrevet 2. juni 2005 #5 Skrevet 2. juni 2005 Alternativet er å gi kanten på lokket en skikkelig "smell" med noe hardt (kniv el) - eller kjøpe en sånn "greie" i plast som ser ut som en gammeldags brusåpner .. og som er til å fjerne vakum ved å "vippe på lokket" Eller finne en kjekk sterk mann som kan hjelpe...
Serpico Skrevet 2. juni 2005 #6 Skrevet 2. juni 2005 Ta på deg skinnhansker....bruk en kjøkkenklut i mellom hendene og lokket. Det pleier å virke.
Gjest lillelou Skrevet 2. juni 2005 #7 Skrevet 2. juni 2005 NullHulls forslag funka som krutt! Hurra,så bra! Så nå har jeg ...masse feta jeg kan gumle på!Nam,nam! Takk for alle gode råd! :-)
Gjest piaf Skrevet 2. juni 2005 #8 Skrevet 2. juni 2005 Ser du har fått opp lokket nå , men vil bare anbefale en sånn "spesialdings" i plast og metall (som også Lillebille nevner) beregnet på å bende litt på skrulokk slik at vakumet forsvinner - da går lokket opp som ingenting. Jeg må som regel ha hjelp til å åpne de fleste skrulokk, men med en sånn for hånden åpner jeg hva som helst.
Amanja Skrevet 2. juni 2005 #9 Skrevet 2. juni 2005 jeg pleier å først holde under rennende vann, og deretter dunke kanten på lokket hardt i kanten på kjøkkenbenken/bordet.
Arkana Skrevet 2. juni 2005 #10 Skrevet 2. juni 2005 Ta en skje og bank på lokk-kanten. Fungerer hver gang Jepp, det gjør jeg også, og det funker hver gang.
sixx Skrevet 2. juni 2005 #11 Skrevet 2. juni 2005 NullHulls forslag funka som krutt! Hurra,så bra! Så nå har jeg ...masse feta jeg kan gumle på!Nam,nam! Takk for alle gode råd! :-)Ja...det er nok den smarteste og enkleste måten å gjøre det på.
Gjest Violetta Skrevet 2. juni 2005 #12 Skrevet 2. juni 2005 Ser du har fått opp lokket nå , men vil bare anbefale en sånn "spesialdings" i plast og metall (som også Lillebille nevner) beregnet på å bende litt på skrulokk slik at vakumet forsvinner - da går lokket opp som ingenting. Jeg må som regel ha hjelp til å åpne de fleste skrulokk, men med en sånn for hånden åpner jeg hva som helst. Hvor får man kjøpt den da?
LilleBille Skrevet 2. juni 2005 #13 Skrevet 2. juni 2005 Jernvarehandel, kjøkkenutstyrsforretninger, Clas Olsson og i dagligvareforretninger (synes de finnes over alt jeg.. - selv om det tok lang tid før jeg skjønte hva de egentlig var til.. )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå