AnonymBruker Skrevet 3. januar 2020 #1 Skrevet 3. januar 2020 Hvordan kan man få hjemmelaget soyamelt til å smake mer som den butikkjøpte? Jeg har lest at det er noen soyabønner som egner seg bedre enn andre, og at hinnen/skallet bør fjerne for å unngå bønnesmak, men er det noen flere triks? Hvordan får an melka så tykk og kreee som den man kjøper? Jeg vil ha melkefølelsen, ikke hvitt vann med bønnesmak. Sukker hjelper ikke, jeg drikker helst den usøtede soyamelka i butikken. Anonymkode: 3e70b...8a3
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2020 #2 Skrevet 4. januar 2020 http://gronnogskjonn.com/2012/01/slik-lager-du-soyamelk/ Anonymkode: f08c5...cae
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå