Gjest Totten Skrevet 2. juni 2005 #1 Del Skrevet 2. juni 2005 Jeg kjøpte nylig dette og prøvde meg på en halv oppskrift. Selve smaken ble ikke så god på denne, men jeg tror det var fordi oljen jeg brukte til å smøre formene med ikke var så nøytral likevel... Men problemet var at de ble så veldig klissete, og jeg lurte på om det var meningen at de skulle bli sånn. Jeg ventet til rett temperatur før jeg tok dem i formene, og fikk dem ut av formene med å rive og slite litt. Men de holdt formen etterpå og så fine ut sånn sett. Men jeg la dem på et fat og så ble de jo hengende fast i fatet. Er det med disse, som med dropsene man lager, at man bør vende dem i melis eller noe for at de ikke skal klisse så mye? Fant ikke noen beskrivelse av dette i oppskriften... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå