AnonymBruker Skrevet 31. desember 2019 #1 Skrevet 31. desember 2019 Jeg kokte brun ris for en liten stund siden og hadde i kjøleskapet, men syntes den ble hard og tørr. Blir den alltid sånn? Evt tips for å få den bedre? Anonymkode: 2ded5...5ab
exictence Skrevet 31. desember 2019 #2 Skrevet 31. desember 2019 hvorfor koker du den på forhånd? Den blir ofte hard når den blir kald. Kanskje du har hattt for lite veske i, eller at du må ta mer veske i nå his du skal varme den opp igjen. Anbefaler deg da å koke vannet opp (f.eks i en vannkoker) først, og så ha over og varme den da videre på lav temperatur. 1
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2020 #3 Skrevet 3. januar 2020 Har hørt det blir veldig mye bakterier/mugg i ris som blir lagra. Ville kokt den samtidig med maten. Anonymkode: afdbf...75f 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå