Gå til innhold

Koke brun ris på forhånd


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg kokte brun ris for en liten stund siden og hadde i kjøleskapet, men syntes den ble hard og tørr. Blir den alltid sånn? Evt tips for å få den bedre?

Anonymkode: 2ded5...5ab

Videoannonse
Annonse
Skrevet

hvorfor koker du den på forhånd? Den blir ofte hard når den blir kald. Kanskje du har hattt for lite veske i, eller at du må ta mer veske i nå his du skal varme den opp igjen.

Anbefaler deg da å koke vannet opp (f.eks i en vannkoker) først, og så ha over og varme den da videre på lav temperatur.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Har hørt det blir veldig mye bakterier/mugg i ris som blir lagra. Ville kokt den samtidig med maten. 

Anonymkode: afdbf...75f

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...