AnonymBruker Skrevet 31. desember 2019 #1 Skrevet 31. desember 2019 Er det noe krydder som passer bra til kikerter?🙂 jeg har brukt karri og synes det er godt, men nå kjenner jeg at jeg trenger litt variasjon😊 Anonymkode: 8b826...234
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2019 #2 Skrevet 31. desember 2019 Jeg forbinder kikerter med midtøsten. Så bruker mye paprikakrydder, spisskummin, kayenne, løkpulver og lignende når jeg lager dipp/hummus, eller ovnsbakte kikerter. Anonymkode: 9b4f3...690 3
exictence Skrevet 31. desember 2019 #3 Skrevet 31. desember 2019 Hvitløk, chilli, basilikum, oregano, gurkemeie, paprika
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2019 #4 Skrevet 31. desember 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jeg forbinder kikerter med midtøsten. Så bruker mye paprikakrydder, spisskummin, kayenne, løkpulver og lignende når jeg lager dipp/hummus, eller ovnsbakte kikerter. Anonymkode: 9b4f3...690 1 time siden, exictence skrev: Hvitløk, chilli, basilikum, oregano, gurkemeie, paprika Bruker dere ett krydder om gangen eller blander? Noen oppskrift eller bare på slump? Anonymkode: 8b826...234
exictence Skrevet 1. januar 2020 #5 Skrevet 1. januar 2020 11 timer siden, AnonymBruker skrev: Bruker dere ett krydder om gangen eller blander? Noen oppskrift eller bare på slump? Anonymkode: 8b826...234 Vi blander noen. Vi pleier f.eks ta chili eller cayenne sammen med hvitløk (frisk), salt, pepper, litt gurkemeie krydder (mest for sunnhet og fin farge),
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2020 #6 Skrevet 1. januar 2020 15 timer siden, AnonymBruker skrev: Bruker dere ett krydder om gangen eller blander? Noen oppskrift eller bare på slump? Anonymkode: 8b826...234 Heller olje, spisskummin, chili, paprika og cayenne over kikertene, rører godt, og ovnsbaker i 10-15 minutter. Som tilbehør til salater, eller fisk. Heller olje, sitronsaft, spisskumming og salt på kikertene. Kjører med stavmikser. Brukes som tilbehør til salater. Som pålegg på knekkebrød. Eller som dipp til gulrøtter. Anonymkode: 9b4f3...690
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2020 #7 Skrevet 1. januar 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Heller olje, spisskummin, chili, paprika og cayenne over kikertene, rører godt, og ovnsbaker i 10-15 minutter. Som tilbehør til salater, eller fisk. Heller olje, sitronsaft, spisskumming og salt på kikertene. Kjører med stavmikser. Brukes som tilbehør til salater. Som pålegg på knekkebrød. Eller som dipp til gulrøtter. Anonymkode: 9b4f3...690 Jeg pleier ikke bake dem, tenkte bare til å krydre før jeg spiser dem. Er det godt å bruke disse sånn likevel? 😊 Anonymkode: 8b826...234
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2020 #8 Skrevet 1. januar 2020 Liker du hummus? Finnes mange måter å lage hummus på Anonymkode: 3b342...faa 1
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2020 #9 Skrevet 1. januar 2020 52 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg pleier ikke bake dem, tenkte bare til å krydre før jeg spiser dem. Er det godt å bruke disse sånn likevel? 😊 Anonymkode: 8b826...234 Kan bruke akkurat de samme kryddersammensetningen for dette. Men oljen er nok ikke nødvendig - den er der for å gjøre de sprø i ovnen. Anonymkode: 9b4f3...690
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2020 #10 Skrevet 1. januar 2020 Tacokrydder er godt hvis du skal bake de sprø i ovnen. Anonymkode: c97b0...9da
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2020 #11 Skrevet 3. januar 2020 På 1.1.2020 den 13.41, AnonymBruker skrev: Kan bruke akkurat de samme kryddersammensetningen for dette. Men oljen er nok ikke nødvendig - den er der for å gjøre de sprø i ovnen. Anonymkode: 9b4f3...690 Prøvde med litt spisskummen, paprika og hvitløk i går, bare på slump. Ble ikke så veldig godt😁 Anonymkode: 8b826...234
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2020 #12 Skrevet 4. januar 2020 På 3.1.2020 den 16.11, AnonymBruker skrev: Prøvde med litt spisskummen, paprika og hvitløk i går, bare på slump. Ble ikke så veldig godt😁 Anonymkode: 8b826...234 Vil virkelig anbefale rista kikerter http://pranava.no/ristede-kikerter/ Ellers så er det godt med næringsgjær,løkpulver og litt røkt paprikapulver på kikerter man ikke varmer opp Anonymkode: 4849e...ffb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå