Gjest krise Skrevet 1. juni 2005 #1 Skrevet 1. juni 2005 Krise! Jeg trenger en skikkelig og NØYAKTIG oppskrift og fremgangsmåte på hvordan jeg lager OKSESTEK OG SAUS!! Er dårlig på kjøkkenet, men dette har jeg veldig lyst til å lære ettersom vi har en del tilreisende på besøk. Det blir litt flaut å servere Toro-gryteretter hver gang når en er langt over 30 år... :oops: Ønsker også litt tips om grønnsaker tilhørende steken. Når det gjelder sausen, må jeg få vite alt fra bunnen av, f.eks angående kraft osv. VELDIG TAKKNEMLIG FOR SVAR!!!!
Mrs. K Skrevet 1. juni 2005 #2 Skrevet 1. juni 2005 Jeg googlet "oksestek saus" og fikk opp masse oppskrifter. Prøv å se litt der. Hillen Trille
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå