Gå til innhold

Rosenkål - kokes eller ikke før steking?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg kjøpte ett nett med rosenkål, og tenkte å steke de men skal de ha ett oppkok først eller ikke? Har sett på flere oppskrifter, og noen står det at de skal kokes, mens andre står det at de stekes direkte.

Så hva gjør dere, godtfolk?

Anonymkode: 4c50c...da4

Skrevet

Jeg damper dem med et dryss salt og litt smeltet smør over dem før lokket settes på. 

Anonymkode: 9ccd9...a94

  • Liker 1
Skrevet

Jeg legger de rett på stekeplaten, som oftest delt i to :)

 

Skrevet

Jeg deler de i to og steker uten å koke de først. Bruk mye smør😊

Skrevet

Du kan nok gjøre begge deler, etter sånn som du liker det.

Jeg liker rosenkål som har et lite oppkok først. Synes de blir enten for brent eller rå inni hvis de kun stekes.

  • Liker 2
Skrevet

Hvis man deler dem, som noen sier, blir de sikkert gode ved å bare stekes.

 

 

Skrevet

Støtter de andre her og sier at spesielt om de er litt store så er deling et must.
De blir ofte litt småseige om de kokes hele hvis de er store, men Å så gode de er! :spise: 

Skrevet

Leste nettopp en oppskrift hvor det ble drislet litt honning over før steking, kan tenke meg at det kan bli bra, skal prøve det neste gang :jepp:

 

Skrevet

Anbefaler denne, blir aldri noe igjen av den.

Jeg bruker bacon og pecannøtter i.

 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...