Gå til innhold

Rosenkål - kokes eller ikke før steking?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte ett nett med rosenkål, og tenkte å steke de men skal de ha ett oppkok først eller ikke? Har sett på flere oppskrifter, og noen står det at de skal kokes, mens andre står det at de stekes direkte.

Så hva gjør dere, godtfolk?

Anonymkode: 4c50c...da4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg damper dem med et dryss salt og litt smeltet smør over dem før lokket settes på. 

Anonymkode: 9ccd9...a94

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan nok gjøre begge deler, etter sånn som du liker det.

Jeg liker rosenkål som har et lite oppkok først. Synes de blir enten for brent eller rå inni hvis de kun stekes.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Støtter de andre her og sier at spesielt om de er litt store så er deling et must.
De blir ofte litt småseige om de kokes hele hvis de er store, men Å så gode de er! :spise: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste nettopp en oppskrift hvor det ble drislet litt honning over før steking, kan tenke meg at det kan bli bra, skal prøve det neste gang :jepp:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...