Heisenberg Skrevet 30. desember 2019 #1 Skrevet 30. desember 2019 Jeg skal lage kalkun i år med farsestuffing, poteter og rosenkål. Ingen waldorfsalat. Jeg er sånn så der på matlaging og har null erfaring med kalkun så sausen vil jeg ikke lage fra bunnen av. Forslag til ferdigsaus? Enten tørr i pose eller bare til å varme opp.
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2019 #2 Skrevet 30. desember 2019 Toro fløtesaus tilsatt litt sjy fra kalkunen Anonymkode: 3f6a5...0e0 2
Svigermor Skrevet 30. desember 2019 #4 Skrevet 30. desember 2019 Knorr fløtesaus synes jeg er den beste posesausen.
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2019 #5 Skrevet 30. desember 2019 Fløtesaus. Og den fra Ikea er mye bedre enn Toro. Anonymkode: 4a78d...2f4
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2019 #6 Skrevet 30. desember 2019 Fløtesaus. Anonymkode: 43c4a...37a
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2019 #7 Skrevet 30. desember 2019 Fløtesaus, med sjy fra kalkunen. Men saus er veldig lett å lage selv, lettere enn å lage en bra kalkun. I tilfelle du vil prøve på det til en annen anledning. Anonymkode: 383b2...9b4
Heisenberg Skrevet 30. desember 2019 Forfatter #8 Skrevet 30. desember 2019 Takk for svar! Ble Toro fløtesaus, var det de hadde. Tenker jeg skal få jazzet den opp litt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå