Gjest gjest1 Skrevet 1. juni 2005 #1 Skrevet 1. juni 2005 Var på 50-års lag i helga, og fikk med meg masse spekeskinke.. Sliter med å få brukt det opp. Har allerede laget asparges med spekeskinke og parmesan (mmm), surret rundt kyllingfileeter og diverse småretter..men har fortsatt masse igjen. Hva kan jeg bruke ca 300 gram parmaskinke til? Må helst brukes i morgen, og gjerne i én middagsrett. Takk!
Gjest Helga the Hotwaxer Skrevet 1. juni 2005 #2 Skrevet 1. juni 2005 Omelett, pizza og ostesmørbrød- alt dette blir nydelig med spekeskinke.
Gjest gjest1 Skrevet 1. juni 2005 #3 Skrevet 1. juni 2005 Omelett' date=' pizza og ostesmørbrød- alt dette blir nydelig med spekeskinke.[/quote'] Ja..det er jeg enig i, men..har spist spekemat i flere dager nå :D . Tenker kanskje i retning en pastarett som har masse parmaskinke i..
LilleBille Skrevet 1. juni 2005 #4 Skrevet 1. juni 2005 Stek den .. og bruk den i salat - eller som topping på pasta - det er godt det.
ashera Skrevet 1. juni 2005 #5 Skrevet 1. juni 2005 Pai med med parma er godt. Du kan også lage en pastasaus à la carbonara med spekeskinke i stedet for bacon. Men hvorfor må den brukes i morgen? Parma er holdbare saker!
Gjest gjest1 Skrevet 1. juni 2005 #6 Skrevet 1. juni 2005 Pai med med parma er godt. Du kan også lage en pastasaus à la carbonara med spekeskinke i stedet for bacon. Men hvorfor må den brukes i morgen? Parma er holdbare saker! Får lage noe carbonara-aktig ja Dette er fra et koldtbord forrige lørdag, stod ute i romtemperatur leeenge. Tror den kan med fordel brukes straks..
Gjest Gjesta Skrevet 1. juni 2005 #7 Skrevet 1. juni 2005 Jeg pleier å lage en pastarett der jeg først steker spekeskinke i biter, deretter legger den til side på papir. Så steker jeg biter av kyllingfilet, halve cherrytomater, og krydrer med frosne urter og kverner over salt. Så tilsetter jeg et halvt glass kapers og lar det surre. Serveres med grønn fersk tagliatelle, spekeskinke strødd over, og pinjekjerner pluss masse kvernet parmesan.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå