Gå til innhold

Har pavlova i ovnen,hvodan oppbevare til i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan oppbevarer du den? Har du den i plast? Aluminiumsfolie? Kjøkkenklede? Ser ut som den blir veldig god....marengsen ble stiv. 

Anonymkode: 4eef3...4b1

Skrevet

La den stå i ovnen mens ovnen kjøler seg ned, og la den stå der over natten :)

  • Liker 6
Skrevet

Jeg lar den stå på kjøkkenbenken med et håndkle over.

Anonymkode: d07a2...045

Skrevet

Ikke i plast, da rissikerer du at den blir myk og ekkel 😛 

Anonymkode: c933f...b15

Skrevet

Og ikke i kjøleskap 

Anonymkode: c933f...b15

Skrevet

Sett den i fjøset og la nissen ta den 😂

Anonymkode: 99ff5...869

Skrevet
7 minutter siden, Frøken fjong skrev:

La den stå i ovnen mens ovnen kjøler seg ned, og la den stå der over natten :)

Takk for tips....men skal steike kvitløksbaguetter i omnen etterpå😜

Anonymkode: 4eef3...4b1

Skrevet

Jeg setter den i et kjøkkenskap, av den enkle grunnen at jeg har en katt som liker marengsbunn. For meg som bruker stekeovnen mye så er det upraktisk å oppbevare bunnen der.

Skal du pakke den inn i noe så ville jeg brukt et klede eller matpapir.

Skrevet

Pavlova er godt 😊

Anonymkode: 54934...f83

Skrevet

Hvis du ikke skal bruke stekeovnen hadde jeg bare latt den stå der til i morgen. Ellers ville jeg oppbevart den på kjøkkenbenken under et rent kjøkkenhåndkle

Anonymkode: d53a0...740

Skrevet

Hun skal steke hvitløksbrød og alle kjøkkenhåndklene er skitne!!!!

Anonymkode: 54934...f83

Skrevet
15 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Pavlova er godt 😊

Anonymkode: 54934...f83

Ja det er godt. Dette var ei ny oppskrift for meg,Nigella sin sjokoladepavlova😀😍skal ha på krem,bringebær og raspa sjokolade

Anonymkode: 4eef3...4b1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...