Gå til innhold

Hva er det rareste vi spiser i Norge?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Pannekaker med sukker, blåbærsyltetøy og bacon synes jeg er rart.

Men mange synes jeg er rar som ikke spiser pannekaker som middag, har det heller som desert, med syltetøy og krem. :sjarmor:

Kleppsuppe har jeg bare hørt om og synes det høres helt gyselig ut, smurt lefse smakte jeg for første gang i vår :blunke:

Skrevet

Den tradisjonelle lompa er det vel ikke mange som har?

-viXen-

Gjest målløs.
Skrevet

Kokos på kakene våre. Andre land bruker det som grønnsak. Damen lo godt da jeg serverte sjokoladekake med en grønnsak

Gjest målløs
Skrevet

engelskmenn bruker ofte mintsaus på lammekjøtt.

Skrevet

Mint brukes til lam her i Norge også, jeg har inntrykket av at det er et ganske vanlig tilbehør.

Skrevet

Flatbrød med rømme, og potete ihopkleima til en grå klump (klubb) må jo være rart =) Men heilt enig i at saudehaud og er en ganske merkeli matrett.. ;)

Skrevet

Grøt som pålegg - gomgrøt på skiva er skikkelig godt, men passelig rart....

Blandaball som samboern fra østlandet syns er helt forferdelig...

Skrevet

Mølje :)

Vi spiser med møljebrød, kraft fra ribbe, salt og pepper. Øl og aqevitt til.

Oj,oj. Da starter jula :sikle:

Gleder meg alt.

I nord er vel mølje litt annet.

Skrevet
Men plukkfisk og mat av sau kan jeg ikke forså :kvalm:

Lammestek, er det kvalmt?

Skrevet
Kokos på kakene våre. Andre land bruker det som grønnsak. Damen lo godt da jeg serverte sjokoladekake med en grønnsak

De bruker kokos på og i kaker i Danmark og USA også. Kanskje det var "damen" det var noe galt med? :ler:

Gjest Gjest_-Tone-_*
Skrevet
Syltetøt til kjøtt. (tyttebærsyltetøy)

Er det så rart da? Kineserne har jo sursøt søus, og i USA f.eks brukes vel mangochutney og liknende til kjøtt.

(Forøvrig syns samboeren, som er norsk, at jeg er rar når jeg spiser rørte tyttebær på brødskiva)

Gjest Violetta
Skrevet
De bruker kokos på og i kaker i Danmark og USA også. Kanskje det var "damen" det var noe galt med?  :ler:

:ler: I USA spiser de vel også mat fra hele verden? Det er jo så mange folk med forskjellige opprinnelsesland i USA, det finnes vel knapt den ting man ikke spiser der...

Skrevet
De bruker kokos på og i kaker i Danmark og USA også. Kanskje det var "damen" det var noe galt med?  :ler:

nei hun er fra India og de har selv kokosfarm

Skrevet
Sunndalsgraut på vafler!mmm....nydelig...

Og hvilken grøt er det?

Skrevet

Mamma spiser poteter til pannekaker - forstå det den som kan. (Ja jeg skjønner ikke mannen min heller som har både blåbær syltetøy, sukker OG bacon på pannekaker..)

Ellers så vet jeg ikke hvor særnorsk det er, men boknasild er motbydelig både på smak og lukt! :kvalm:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...