Gå til innhold

Hjelp - lapskaus av pinnekjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

La en god del pinnekjøtt i frysen før jul, og nå tenkte jeg lage lapskaus av det. Tok ikke kjøttet av pinnene, men det går vel greit å få av når det er tint? Det jeg lurte mest på er om denne lapskausen kan fryses igjen, siden mat helst ikke skal fryses to ganger.

Videoannonse
Annonse
Skrevet
6 minutter siden, Annie19 skrev:

La en god del pinnekjøtt i frysen før jul, og nå tenkte jeg lage lapskaus av det. Tok ikke kjøttet av pinnene, men det går vel greit å få av når det er tint? Det jeg lurte mest på er om denne lapskausen kan fryses igjen, siden mat helst ikke skal fryses to ganger.

Når du har lagd lapskausen er den (...og kjøttet) varmebehandlet og kan fint fryses.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...