Annie19 Skrevet 26. desember 2019 #1 Skrevet 26. desember 2019 La en god del pinnekjøtt i frysen før jul, og nå tenkte jeg lage lapskaus av det. Tok ikke kjøttet av pinnene, men det går vel greit å få av når det er tint? Det jeg lurte mest på er om denne lapskausen kan fryses igjen, siden mat helst ikke skal fryses to ganger.
Jerry Lee Skrevet 26. desember 2019 #2 Skrevet 26. desember 2019 6 minutter siden, Annie19 skrev: La en god del pinnekjøtt i frysen før jul, og nå tenkte jeg lage lapskaus av det. Tok ikke kjøttet av pinnene, men det går vel greit å få av når det er tint? Det jeg lurte mest på er om denne lapskausen kan fryses igjen, siden mat helst ikke skal fryses to ganger. Når du har lagd lapskausen er den (...og kjøttet) varmebehandlet og kan fint fryses.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå