Gå til innhold

Riktig konsistens på pannacotta?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har fulgt en oppskrift som jeg synes blir veldig god, men den er ganske fast.

Har fått det servert to ganger, men da har den vært veldig bløt. Sørpelignende, så liker min variant bedre, men hvordan skal den egentlig være?

Anonymkode: 5cf8f...206

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Så myk at du kan skjære i den med kanten av en vanlig skje, men likevel så fast at du kan hvelve den over på et fat uten at den brister. 

  • Liker 1
Skrevet

Har laget fra bunnen to ganger. Begge gangene fulgte jeg oppskriften på mengde gelatin, og begge gangene ble den veldig fast. Jeg mener den skal «holde formen», men samtidig være myk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...