AnonymBruker Skrevet 25. desember 2019 #1 Skrevet 25. desember 2019 Jeg har fulgt en oppskrift som jeg synes blir veldig god, men den er ganske fast. Har fått det servert to ganger, men da har den vært veldig bløt. Sørpelignende, så liker min variant bedre, men hvordan skal den egentlig være? Anonymkode: 5cf8f...206
Hunter7 Skrevet 25. desember 2019 #2 Skrevet 25. desember 2019 Så myk at du kan skjære i den med kanten av en vanlig skje, men likevel så fast at du kan hvelve den over på et fat uten at den brister. 1
Sessan_ Skrevet 25. desember 2019 #3 Skrevet 25. desember 2019 Har laget fra bunnen to ganger. Begge gangene fulgte jeg oppskriften på mengde gelatin, og begge gangene ble den veldig fast. Jeg mener den skal «holde formen», men samtidig være myk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå