AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #1 Skrevet 23. desember 2019 for meg er det kun Meierismør eller bremykt som er spiselig Anonymkode: e2be8...5ab 2
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #2 Skrevet 23. desember 2019 Vanligvis kun Bremykt, men der hvor jeg bor er det ikke mulig å oppdrive, så da blir det Bregott, som er det eneste alternativet som jeg har funnet som jeg virkelig liker. Anonymkode: ec084...63f
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #3 Skrevet 23. desember 2019 Er altetende men liker best Eldorado sin smøremyk, Olivero eller meierismør. I Sverige har de en som heter Bregott Brynt, det er utrolig godt! Anonymkode: 6581c...272
FantasDick Skrevet 23. desember 2019 #4 Skrevet 23. desember 2019 Det er ikke smør da, men rapskokos! 3
exictence Skrevet 23. desember 2019 #6 Skrevet 23. desember 2019 Ekte smør. Enten Tine meieriets eller Røros 2
Kniv & gaffel Skrevet 23. desember 2019 #7 Skrevet 23. desember 2019 Bare smør er smør, alt annet er enten blandinger eller margarin. Foretrekker ekte smør eller Bremykt. Margarin bruker jeg sjeldent. 4
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #8 Skrevet 23. desember 2019 Soft flora plantemargarin Smør smaker harskt og jævlig Anonymkode: 46dc5...a03
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #9 Skrevet 23. desember 2019 Husker ikke navnet, bordsmør kjøpt på butikken i Sverige med ekstra salt. Kan det være bregodt? Ellers går det i brelett Anonymkode: 9cf3f...e63
Pillarguri Skrevet 23. desember 2019 #10 Skrevet 23. desember 2019 Til matlaging foretrekker jeg Kviteseid smør. Til å smøre på brødskivene bruker jeg Vita Lett fordi jeg må være litt forsiktig med kaloriene.
Blålilla Skrevet 25. desember 2019 #11 Skrevet 25. desember 2019 Økologisk Rørossmør. Ikke noe annet smør kan måle seg. Margarin kommer ikke inn i mitt hus. 2
Lillemy- Skrevet 25. desember 2019 #12 Skrevet 25. desember 2019 Bremykt og meierismør liker jeg best.
Gjest YtreYtterst Skrevet 25. desember 2019 #13 Skrevet 25. desember 2019 Helt vanlig meierismør. Har det stående i en kjølig vinduskarm på kjøkkenet nå om vinteren, så holder det seg smøremykt uten å bli dårlig.
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2019 #15 Skrevet 25. desember 2019 Olivero ❤️ Anonymkode: 4cca1...ed1 1
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2019 #16 Skrevet 26. desember 2019 Ikke direkte smør,men økologisk plantego fra mills Anonymkode: b6a42...f01
Million Skrevet 26. desember 2019 #17 Skrevet 26. desember 2019 Dere som sier dere bruker ekte smør, hvordan bruker dere egentlig smøret på brødskivene eller under pålegget da? Det er jo steinhardt, det smøret man har i kjøleskapet. Det er ikke alltid like lett å få tatt ut smøret et par timer i forveien før man skal bruke det, sånn at det mykner nok til å kunne forsyne seg av og bre utover et stykke brød. Generelt bruker jeg Soft Flora margarin til brød, og ekte meierismør til matlaging, f.eks. i gryter eller steking. 2
Minlillelykke Skrevet 26. desember 2019 #18 Skrevet 26. desember 2019 Vi bruker latta. Ingen her liker skikkelig smør til annet enn baking og matlaging. Om vi går tom er det soft lett vi kjøper
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2019 #19 Skrevet 26. desember 2019 Bremyk, helst det, men meierismør kan også gå😆 Har alltid soft flora også, foretrekker å steke og bake med det. Kan også spises i nøden... Anonymkode: 3c459...6f8
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2019 #20 Skrevet 26. desember 2019 Meierismør fra tine eller kvitseidsmør til baking og matlaging. Brelett på skiven Anonymkode: 6fc40...64e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå