Gå til innhold

hvilket smør syntes dere er best?


Anbefalte innlegg

Skrevet

for meg er det kun Meierismør eller bremykt som er spiselig

Anonymkode: e2be8...5ab

  • Liker 2
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vanligvis kun Bremykt, men der hvor jeg bor er det ikke mulig å oppdrive, så da blir det Bregott, som er det eneste alternativet som jeg har funnet som jeg virkelig liker.

Anonymkode: ec084...63f

Skrevet

Er altetende men liker best Eldorado sin smøremyk, Olivero eller meierismør. I Sverige har de en som heter Bregott Brynt, det er utrolig godt!

Anonymkode: 6581c...272

Skrevet

Det er ikke smør da, men rapskokos! 

  • Liker 3
Skrevet

Sætersmør (mer salt).

  • Liker 1
Skrevet

Ekte smør. Enten Tine meieriets eller Røros

 

  • Liker 2
Skrevet

Bare smør er smør, alt annet er enten blandinger eller margarin. 

Foretrekker ekte smør eller Bremykt. Margarin bruker jeg sjeldent. 

 

  • Liker 4
Skrevet

Soft flora plantemargarin

Smør smaker harskt og jævlig 

Anonymkode: 46dc5...a03

Skrevet

Husker ikke navnet, bordsmør kjøpt på butikken i Sverige med ekstra salt. Kan det være bregodt? 

Ellers går det i brelett

Anonymkode: 9cf3f...e63

Skrevet

Til matlaging foretrekker jeg Kviteseid smør.  Til å smøre på brødskivene bruker jeg Vita Lett fordi jeg må være litt forsiktig med kaloriene.

Skrevet

Økologisk Rørossmør. 
Ikke noe annet smør kan måle seg. 
Margarin kommer ikke inn i mitt hus. 
 

 

  • Liker 2
Skrevet

Bremykt og meierismør liker jeg best. 

Gjest YtreYtterst
Skrevet

Helt vanlig meierismør. Har det stående i en kjølig vinduskarm på kjøkkenet nå om vinteren, så holder det seg smøremykt uten å bli dårlig. 

Skrevet

Olivero ❤️

Anonymkode: 4cca1...ed1

  • Liker 1
Skrevet

Ikke direkte smør,men økologisk plantego fra mills :)

Anonymkode: b6a42...f01

Skrevet

Dere som sier dere bruker ekte smør, hvordan bruker dere egentlig smøret på brødskivene eller under pålegget da? Det er jo steinhardt, det smøret man har i kjøleskapet. Det er ikke alltid like lett å få tatt ut smøret et par timer i forveien før man skal bruke det, sånn at det mykner nok til å kunne forsyne seg av og bre utover et stykke brød.

Generelt bruker jeg Soft Flora margarin til brød, og ekte meierismør til matlaging, f.eks. i gryter eller steking.

  • Liker 2
Skrevet

Vi bruker latta. Ingen her liker skikkelig smør til annet enn baking og matlaging. Om vi går tom er det soft lett vi kjøper

Skrevet

Bremyk, helst det, men meierismør kan også gå😆 Har alltid soft flora også, foretrekker å steke og bake med det. Kan også spises i nøden...

Anonymkode: 3c459...6f8

Skrevet

Meierismør fra tine eller kvitseidsmør til baking og matlaging. Brelett på skiven

Anonymkode: 6fc40...64e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...