AnonymBruker Skrevet 22. desember 2019 #1 Skrevet 22. desember 2019 Jeg har en karamellpudding stående i ovnen. 1t og 45 minutter nå. Ca. steketid iflg oppskriften er 2 timer. Det står over alt at når man klemmer på den med en skje og den er fast så er den ferdig. Men den har ikke vært bløt på lenge. Jeg kjente på den etter en time, og allerede da var det blitt et skall som skjeen ikke gikk gjennom. Den er fremdeles ganske myk og bevegelig under dette "skallet" da. Jeg blir usikker på hvor lenge jeg skal la den stå. Noen drevne dessertdamer eller -menn som har noen tips til en nybegynner? 😅 Anonymkode: c7392...d44
K_vinne27 Skrevet 22. desember 2019 #2 Skrevet 22. desember 2019 Hvordan stekte du den, grader/vannbad?
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2019 #3 Skrevet 22. desember 2019 125 grader i vannbad, ja. Anonymkode: c7392...d44
K_vinne27 Skrevet 22. desember 2019 #4 Skrevet 22. desember 2019 Hadde tatt den ut. Om den virker fast, men løs inni. Så er den nok ferdig. Pleier sel å steke på rundt 90 grader og da tar det i underkant av 3 timer.
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2019 #5 Skrevet 22. desember 2019 Hvis den skvulper i hele seg når du trykker lett med skje er den nok ferdig. Den vil sette seg endel mens den avkjøles Anonymkode: d68b6...708 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2019 #6 Skrevet 22. desember 2019 Takk begge 😊Tok sjansen på å ta den ut ettersom den har stått i to timer. Anonymkode: c7392...d44
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå