Gå til innhold

Karamellpudding! Søker snarlig hjelp fra de kyndige!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en karamellpudding stående i ovnen. 1t og 45 minutter nå. Ca. steketid iflg oppskriften er 2 timer.

Det står over alt at når man klemmer på den med en skje og den er fast så er den ferdig. Men den har ikke vært bløt på lenge. Jeg kjente på den etter en time, og allerede da var det blitt et skall som skjeen ikke gikk gjennom. Den er fremdeles ganske myk og bevegelig under dette "skallet" da. Jeg blir usikker på hvor lenge jeg skal la den stå.

Noen drevne dessertdamer eller -menn som har noen tips til en nybegynner? 😅

Anonymkode: c7392...d44

Videoannonse
Annonse
Skrevet

125 grader i vannbad, ja.

Anonymkode: c7392...d44

Skrevet

Hadde tatt den ut.

Om den virker fast, men løs inni. Så er den nok ferdig. 

Pleier sel  å steke på rundt 90 grader og da tar det i underkant av 3 timer.

Skrevet

Hvis den skvulper i hele seg når du trykker lett med skje er den nok ferdig. Den vil sette seg endel mens den avkjøles 

Anonymkode: d68b6...708

  • Liker 1
Skrevet

Takk begge 😊Tok sjansen på å ta den ut ettersom den har stått i to timer.

Anonymkode: c7392...d44

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...