AnonymBruker Skrevet 22. desember 2019 #1 Skrevet 22. desember 2019 Jeg skal lage kalkunfilet. Hadde tenkt å lage saltbakte amadinepoteter, men de hadde bare kerrs pink på butikken da jeg skulle handle. Hva tror dere er best å gjøre med de? Skal ha brokkolisalat og fløtesaus til. Litt usikker om de blir like god å saltbake. Har ikke så god peiling på poteter. Anonymkode: 516d3...e81 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2019 #3 Skrevet 22. desember 2019 Den egner seg fint til vanlig baking, så jeg kan ikke se hvorfor den ikke skal kunne saltbakes. Men kerrs pink er en av de potetene som er aller best å mose i saus, så du kan gjerne koke den (men forsiktig, da den har lett for å sprekke under koking), siden du skal servere mat med god saus. Anonymkode: 7a653...8c1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2019 #4 Skrevet 22. desember 2019 Prøver meg på å saltbake. Tror det hadde blitt bedre med andre poteter. De var ikke så fine heller, men tror nok det blir godt uansett. Anonymkode: 516d3...e81
Kniv & gaffel Skrevet 23. desember 2019 #5 Skrevet 23. desember 2019 Ville gått for potetstappe eller ovnsbakte potetbåter.
mammahjarte Skrevet 23. desember 2019 #6 Skrevet 23. desember 2019 (endret) Brune brune brune 😄 Det er vanlig i danmark. Sukker og noke greier, karamelisering? Sånn: https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/glaserte-poteter/ Endret 23. desember 2019 av mammahjarte 1
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #7 Skrevet 23. desember 2019 23 timer siden, AnonymBruker skrev: Prøver meg på å saltbake. Tror det hadde blitt bedre med andre poteter. De var ikke så fine heller, men tror nok det blir godt uansett. Anonymkode: 516d3...e81 Er ikke det der altfor lite salt ? Anonymkode: 6835b...e03
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #8 Skrevet 23. desember 2019 Hvis Kerrs pink-potetene har grovt og skurvete skall ville jeg heller vurdert å skrelle, skjære i båter og ovnssteke - denne potetsorte egner seg godt til det, og det vil passe godt til det øvrige. Vend båtene i olje og legg på stekebrett dekket med bakepapir, og stek ved 225, gjerne med varmluft de siste 10 min. Ekstra effektivt om brettet er oppvarmet i ovnen først. Om potetbåtene får ligge litt i kaldt vann før steking blir de ekstra sprø. Tørk dem da godt med kjøkkenpapir før de vendes i oljen. Anonymkode: 21a4c...ed9
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #9 Skrevet 23. desember 2019 7 timer siden, mammahjarte skrev: Brune brune brune 😄 Det er vanlig i danmark. Sukker og noke greier, karamelisering? Sånn: https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/glaserte-poteter/ Det er så godt! Passer godt til kalkun også. Anonymkode: e9b68...c5c
Purple Basil Skrevet 23. desember 2019 #10 Skrevet 23. desember 2019 På 22.12.2019 den 16.24, AnonymBruker skrev: Prøver meg på å saltbake. Tror det hadde blitt bedre med andre poteter. De var ikke så fine heller, men tror nok det blir godt uansett. Anonymkode: 516d3...e81 Ser veldig godt ut da!
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2019 #11 Skrevet 23. desember 2019 Stappe 🙌🏻 Anonymkode: 58fb8...31f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå