AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #1 Skrevet 19. desember 2019 Hvor mye kålrabistappe og rosenkål bør man regne med på julaften til 4-5 voksne? Har aldri hatt julemiddag før, så trenger litt hjelp. og ellers tips til dessert/mat etterpå som ikke er riskrem? Anonymkode: 8086b...a91
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #2 Skrevet 19. desember 2019 Rosenkål til pinnekjøtt ???? Anonymkode: a2f53...14b 23
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #3 Skrevet 19. desember 2019 25 minutter siden, AnonymBruker skrev: Rosenkål til pinnekjøtt ???? Anonymkode: a2f53...14b Ja, har alltid fått det servert Anonymkode: 8086b...a91
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #4 Skrevet 19. desember 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, har alltid fått det servert Anonymkode: 8086b...a91 Aldri hørt om, og jeg bor i pinnekjøtt-land. Anonymkode: a2f53...14b 15
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #5 Skrevet 19. desember 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Aldri hørt om, og jeg bor i pinnekjøtt-land. Anonymkode: a2f53...14b Ok. Da bor jeg tydeligvis på feil sted. Anonymkode: 8086b...a91 2
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #6 Skrevet 19. desember 2019 Rosenkål?! Du mener rødkål/surkål?? Anonymkode: 41055...51f 2
Misanthropis Skrevet 19. desember 2019 #7 Skrevet 19. desember 2019 Kålrabistappe av en stor kålrot og en halv pakke gultrot, og pose med rosenkål. den mengden hadde jeg laget. 2
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #8 Skrevet 19. desember 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Rosenkål?! Du mener rødkål/surkål?? Anonymkode: 41055...51f Nei, rosenkål Anonymkode: 8086b...a91
altflyter Skrevet 19. desember 2019 #9 Skrevet 19. desember 2019 Aldri hatt rosenkål til pinnekjøtt. Med det sagt. Sørg for at det er nok kålrabiatappe. Jeg pleier å bruke 2 store kålrabi til 4 personer. Spør på butikken hvor mye pinnekjøtt du trenger. Det pleier jeg å gjøre. 5
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #10 Skrevet 19. desember 2019 1 minutt siden, altflyter skrev: Aldri hatt rosenkål til pinnekjøtt. Med det sagt. Sørg for at det er nok kålrabiatappe. Jeg pleier å bruke 2 store kålrabi til 4 personer. Spør på butikken hvor mye pinnekjøtt du trenger. Det pleier jeg å gjøre. Takk. Leste et sted at eple kunne være godt i stappen? Anonymkode: 8086b...a91 1
Rytz Skrevet 19. desember 2019 #11 Skrevet 19. desember 2019 Bruker to kålhoder til fire personer. Husker ikke hvor mye gulrøtter og potet. 1
altflyter Skrevet 19. desember 2019 #12 Skrevet 19. desember 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Takk. Leste et sted at eple kunne være godt i stappen? Anonymkode: 8086b...a91 Kålrabiatappe er forferdelig surt å gå tom for, så pass på at det er rikelig. Jeg pleier å ha fett fra pinnekjøttet, et par poteter og litt gulrot i stappen. Aldri prøvd med eple, men kan godt hende det funker 😊 5
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #13 Skrevet 19. desember 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takk. Leste et sted at eple kunne være godt i stappen? Anonymkode: 8086b...a91 Litt revet eple kan nok være godt i- mye av poenget er jo at kålrabistappen skal smake søtt. Det er den uslåelige kombinasjonen av det salte pinnekjøttet og den søte kålrabistappen som er så godt (derfor har jeg alltid litt sukker i kålrabistappen for å sikre at den faktisk smaker søtt- men litt revet (søtt) eple kan sikkert gjøre samme nytten. Anonymkode: 649e1...7d5 1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #14 Skrevet 19. desember 2019 6 minutter siden, Misanthropis skrev: Kålrabistappe av en stor kålrot og en halv pakke gultrot, og pose med rosenkål. den mengden hadde jeg laget. Altfor lite. Må ha to kålrabi. Hadde droppet gulrot og heller laget med hvit saus 😍 Anonymkode: c74bf...333 6
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #15 Skrevet 19. desember 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Altfor lite. Må ha to kålrabi. Hadde droppet gulrot og heller laget med hvit saus 😍 Anonymkode: c74bf...333 Gulrot må jo være med for å få apetittelig farge. Bleik kålrabistappe er fælt. Anonymkode: 41055...51f 14
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #16 Skrevet 19. desember 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Gulrot må jo være med for å få apetittelig farge. Bleik kålrabistappe er fælt. Anonymkode: 41055...51f Kommer an på hvor man er fra og hva man er vandt med 😉 Her skal den være helt lys, kun kålrabi og masse hvit saus oppi. Anonymkode: c74bf...333 2
Misanthropis Skrevet 19. desember 2019 #17 Skrevet 19. desember 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Altfor lite. Må ha to kålrabi. Hadde droppet gulrot og heller laget med hvit saus 😍 Anonymkode: c74bf...333 Liker den litt søtere med gulrot, i god kontrast til det salte pinnekjøttet vi her da 😉
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2019 #18 Skrevet 19. desember 2019 11 minutter siden, Misanthropis skrev: Liker den litt søtere med gulrot, i god kontrast til det salte pinnekjøttet vi her da 😉 Med hvit saus blir den både mildere og søt. Alle jeg har servert det til har nå gått over til den varianten. Så verdt å prøve en gang 🙂 Anonymkode: c74bf...333
Djungelvrål Skrevet 19. desember 2019 #20 Skrevet 19. desember 2019 (endret) 2 store kålrot 2 gulerøtter 1dl fløte 100 gr smør 1/2 ts muskat 1-2 ts sukker Pepper og pinnekjøttkraft. Endret 19. desember 2019 av SupaWoman 7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå