AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #1 Skrevet 17. desember 2019 35-40 minutter med varmluft (225 grader), men står at den må lenger i ved over- og undervarme.. men står ikke noe om hvor lenge? Anonymkode: f61fc...e42
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #2 Skrevet 17. desember 2019 D er findus, god gammeldsgs hjemmelaget Anonymkode: f61fc...e42
Scoops Skrevet 17. desember 2019 #4 Skrevet 17. desember 2019 Jeg pleier og latt den stå 1 time ca. (Sitter faktisk og venter på at min skal bli ferdig nå 😜) 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #7 Skrevet 17. desember 2019 45 minutter siden, AnonymBruker skrev: 35-40 minutter med varmluft (225 grader), men står at den må lenger i ved over- og undervarme.. men står ikke noe om hvor lenge? Anonymkode: f61fc...e42 Det står jo : 235 grader i 35-40 minutter og at du skal senke temperaturen til 225 dersom du bruker varmluft. Tiden er den samme uansett, men det er alltid litt lavere temperatur hvis du bruker varmluft. Anonymkode: 9fa21...a56 1
OnFire Skrevet 17. desember 2019 #8 Skrevet 17. desember 2019 Steketid er ikke særlig vesentlig. Bare se litt på den. Fiskegrateng er veldig enkelt å steke sånn sett. Jeg kan fint steke den 10 min ekstra uten at det har noen særlig betydning. Jeg kjøper riktignok 1 kg. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå