Gå til innhold

fiskegrateng, 540 gram, 250 grader - hvor lenge inni?


Anbefalte innlegg

Skrevet

35-40 minutter med varmluft (225 grader), men står at den må lenger i ved over- og undervarme.. men står ikke noe om hvor lenge?

Anonymkode: f61fc...e42

Videoannonse
Annonse
Skrevet

D er findus, god gammeldsgs hjemmelaget

Anonymkode: f61fc...e42

Skrevet

bump

Anonymkode: f61fc...e42

Skrevet

Jeg pleier og latt den stå 1 time ca. (Sitter faktisk og venter på at min skal bli ferdig nå 😜)

 

  • Liker 1
Skrevet

^ 💐takk

Anonymkode: f61fc...e42

Skrevet
45 minutter siden, AnonymBruker skrev:

35-40 minutter med varmluft (225 grader), men står at den må lenger i ved over- og undervarme.. men står ikke noe om hvor lenge?

Anonymkode: f61fc...e42

Det står jo : 235 grader i 35-40 minutter og at du skal senke temperaturen til 225 dersom du bruker varmluft. Tiden er den samme uansett, men det er alltid litt lavere temperatur hvis du bruker varmluft.

Anonymkode: 9fa21...a56

  • Liker 1
Skrevet

Steketid er ikke særlig vesentlig. Bare se litt på den. Fiskegrateng er veldig enkelt å steke sånn sett. Jeg kan fint steke den 10 min ekstra uten at det har noen særlig betydning. Jeg kjøper riktignok 1 kg. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...