AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #1 Skrevet 17. desember 2019 Hva er best? jeg er vant med jevnet solbærsirup men ikke særlig begeistret for det. Har du et alternativ til meg? Anonymkode: b5360...fb9
Rumle Skrevet 17. desember 2019 #2 Skrevet 17. desember 2019 Har du smakt rislunsj med rips og bringebærsaus? Jeg synes den kombinasjonen er så god, tror noe lignende vil fungere utmerket til riskrem. 1
Jerry Lee Skrevet 17. desember 2019 #3 Skrevet 17. desember 2019 3 minutter siden, Rumle skrev: Har du smakt rislunsj med rips og bringebærsaus? Jeg synes den kombinasjonen er så god, tror noe lignende vil fungere utmerket til riskrem. Samme. Hver for seg eller sammen. Syrlig og friskt. Solbær blir for søtt her. 2
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #4 Skrevet 17. desember 2019 I mitt barndomshjem er det alltid bringebærsaus. Noe jeg syns blir for søtt, så har alltid spist riskrem uten noe på. Men smakte vaniljeis med moltesyltetøy på i sommer, noe som var kjempegodt. Og tenkte jeg skulle prøve noe lignende på riskrem i år. Anonymkode: 1c817...82a
Hjärtat Skrevet 17. desember 2019 #5 Skrevet 17. desember 2019 Jeg er vandt med den rød sausen fra piano😂 Men tenker at en frisk bærsaus ville vært godt. Har også sett oppskrifter med pasjonsfruktsaus og karamellsaus😊
Brunhilde Skrevet 17. desember 2019 #6 Skrevet 17. desember 2019 I min familie er det enten hjemmelaget bringebærsaus eller dansk kirsebærsaus som serveres til riskrem. Jeg liker ikke riskrem, men de sausene er gode, begge to.
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #7 Skrevet 17. desember 2019 Kirsebærsaus er veldig godt syns jeg. Eller rørte bringebær. Anonymkode: aa66b...84c
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #8 Skrevet 17. desember 2019 Forskjellige bær Anonymkode: 1b62a...978
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #9 Skrevet 17. desember 2019 Dansk kirsebærsaus! Anonymkode: e16fc...d1a
Guidet Kvinne Skrevet 17. desember 2019 #10 Skrevet 17. desember 2019 Bringebær - eller jordbærsaus. Kirsebærsaus synes jeg personlig ikke er så godt, men det er nok en særhet jeg har.
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #11 Skrevet 17. desember 2019 Vi pleier bare å ha kirsebærkompotten til Nora over riskremen hjemme hos oss😊 Anonymkode: 6ae91...d47
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #12 Skrevet 17. desember 2019 Jeg liker den danske kirsebærsausen som fås i boks på meny. Anonymkode: 526f9...014
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2019 #13 Skrevet 17. desember 2019 Jeg lager bringebærsaus av god bringebærsaft, gjerne fra lokal småskalaprodusent slik at den er som hjemmelaget uten tilsetningsstoffer. Så heller jeg sausen over frosne bringebær som jeg fryser ned når de er på sitt beste i juli. Da får jeg bringebærsaus med hele bær, og en veldig frisk og fin smak. Viktig å smake på sausmiksen og justere smaken med ekstra sukker og evt litt sitron. Sødmen i saften skal jo også da søte de usukrede bærene. Anonymkode: 01054...eb0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå