AnonymBruker Skrevet 16. desember 2019 #1 Skrevet 16. desember 2019 Jeg er litt sær i matveien og syns det kan bli litt mye fett på ribbe og at jeg sitter å pirker i maten. Har sett et produkt som heter ribbenstek, er det et renere kjøttstykke? Er det et greit alternativ til ribbe? Anonymkode: 995a5...1e6
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2019 #2 Skrevet 16. desember 2019 Det er et greit alternativ. Sprø svor, og mange av de samme smakene. Det er dansk juletradisjon, men ikke så vanlig i Norge. Det er et rent stykke med svinekjøtt, tynt fettlag, og skikkelig svor. Ulempen er at det er veldig magert. Du får ikke det samme, saftige kjøttet. Så smaken blir ikke den samme. Selv kjøper jeg tynnribbe fra slakter. Liker heller ikke fett. Men denne er akkurat passe marmorert til at man får en saftig og god ribbe, men uten alt fettet. Anonymkode: ad999...1c9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå