Smørblomst82 Skrevet 15. desember 2019 #1 Skrevet 15. desember 2019 Vi skal ha ribbe på julaften, men er noen som ikke kan spise dette. Vi tenkte da på kalkunbryst/filet.. men er jo ikke plass i ovnen pga. ribba.. Kan kalkunbryst/filet lages dagen før og kun varmes opp i ovnen når ribba hviler eller blir ikke der godt?
kaleidoskop Skrevet 15. desember 2019 #3 Skrevet 15. desember 2019 Jeg synes kalkun fort kan bli tørt og er ikke noe mindre tørr dagen etter. Men for all del, jeg elsker kalkun og rester, bare ha nok saus Hva med noe som kan varmes på stekepanne. Medisterkaker (vet ikke grunnen til at ribba utgår) biff, fisk (den kan jo også trekke i gryte)
Smørblomst82 Skrevet 16. desember 2019 Forfatter #4 Skrevet 16. desember 2019 Vi har medisterkaker og annet ribbetilbehør, men tenkte det er litt kjedelig å bare spise tilbehøret.. Men tror jeg da lager den dagen før og varmer den opp i folie sammen med sosisser og medisterkaker, mens ribba hviler 👍
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå