Gå til innhold

Hva kan man steke dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha ribbe på julaften, men er noen som ikke kan spise dette. Vi tenkte da på kalkunbryst/filet.. men er jo ikke plass i ovnen pga. ribba..

Kan kalkunbryst/filet lages dagen før og kun varmes opp i ovnen når ribba hviler eller blir ikke der godt?

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja🙂

Anonymkode: c8164...e7c

Skrevet

Jeg synes kalkun fort kan bli tørt og er ikke noe mindre tørr dagen etter. Men for all del, jeg elsker kalkun og rester, bare ha nok saus ;)

Hva med noe som kan varmes på stekepanne. Medisterkaker (vet ikke grunnen til at ribba utgår) biff, fisk (den kan jo også trekke i gryte) 

Skrevet

Vi har medisterkaker og annet ribbetilbehør, men tenkte det er litt kjedelig å bare spise tilbehøret..

Men tror jeg da lager den dagen før og varmer den opp i folie sammen med sosisser og medisterkaker, mens ribba hviler 👍

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...