Jerry Lee Skrevet 15. desember 2019 #21 Skrevet 15. desember 2019 Har egentlig aldri vært glad i multekrem. Men etter pinnekjøtt syns jeg det var fortreffelig og godt. 😀
Batteri Skrevet 15. desember 2019 #22 Skrevet 15. desember 2019 Jeg orker ikke dessert etter pinnekjøtt, da spiser jeg meg stappmett! 😄
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #23 Skrevet 15. desember 2019 Vi har vaniljeiskrem (med div. is-sauser) og multekrem. Anonymkode: ab067...46f
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #24 Skrevet 15. desember 2019 Vi har alltid vaniljeis og jordbær (som har vært frosne og ligger i sukkerlake). Anonymkode: 0fc36...021
Minya Skrevet 15. desember 2019 #25 Skrevet 15. desember 2019 Jeg lager pinnekjøtt på andre juledag hvert år, og de siste par årene har jeg laget ostekake og Dronning Maud pudding, mye fordi jeg selv blir lei riskrem og annet julesnacks.
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #26 Skrevet 15. desember 2019 Fromasj, multekrem, dronning maud, panna cotta (finnes en oppskrift på detsøteliv med vanilje og gløggelè, den er nydelig). Jeg syns ikke pinnekjøtt er det tyngste å spise, så riskrem til dessert er jo ypperlig uansett. Anonymkode: 68267...342
Lill3My Skrevet 15. desember 2019 #27 Skrevet 15. desember 2019 Dronning Maud-pudding!! Så godt og veldig enkelt å lage. Har vvokstopp med riskrem, aldri vart fanm det blir så enormt mektig å spise etter pinnekjøtt. Fikk dronning Maud hos svigermor for noen år siden og det har vart favoritten siden. Ellers kan en god hjemmelaga is være godt. Vi har ismaskin så i år blir det iskrem med knuste sukker-mandler i! Må jo bli bra
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2019 #28 Skrevet 15. desember 2019 Hadde tenkt å prøve meg på Tilslørte bondepiker àla multer i krumkake-skåler i år Anonymkode: 5c328...690
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå