AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #1 Skrevet 12. desember 2019 litt rå bolle? Luciabolle. Har stekt og stekt.Dobbelt så lenge som de skulle vært stekt.Men de er "rå" inni. Ikke helt deig.Men bare "fuktigere" på en måte. Bare å kaste? hjelper ikke steke lenge Anonymkode: daafb...080
Mezzosoprena Skrevet 12. desember 2019 #2 Skrevet 12. desember 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: litt rå bolle? Luciabolle. Har stekt og stekt.Dobbelt så lenge som de skulle vært stekt.Men de er "rå" inni. Ikke helt deig.Men bare "fuktigere" på en måte. Bare å kaste? hjelper ikke steke lenge Anonymkode: daafb...080 Gjærbakst er jo litt seigere inni så lenge de er varme - bare å vente til de har avkjølt seg litt så blir de ikke det lenger. Men det er jo da de er best da, og det er selvfølgelig ikke farlig å spise! 2
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #3 Skrevet 12. desember 2019 10 minutter siden, Teatrica skrev: Gjærbakst er jo litt seigere inni så lenge de er varme - bare å vente til de har avkjølt seg litt så blir de ikke det lenger. Men det er jo da de er best da, og det er selvfølgelig ikke farlig å spise! Ok.Takk for svar.Da prøver jeg om en stund Anonymkode: daafb...080
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2019 #4 Skrevet 12. desember 2019 Ikke farlig nei. Er vel mest om det er deig med levende gjær i midten så kan det gjære i magen og en kan bli oppblåst ( sa mora mi. Så ta det som det 😳😂. Men ikke farlig nei) Anonymkode: f4a3a...4c3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå