Gå til innhold

Farlig å spise


Anbefalte innlegg

Skrevet

litt rå bolle?

Luciabolle.

Har stekt og stekt.Dobbelt så lenge som de skulle vært stekt.Men de er "rå" inni. Ikke helt deig.Men bare "fuktigere" på en måte.

Bare å kaste? hjelper ikke steke lenge 

Anonymkode: daafb...080

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

litt rå bolle?

Luciabolle.

Har stekt og stekt.Dobbelt så lenge som de skulle vært stekt.Men de er "rå" inni. Ikke helt deig.Men bare "fuktigere" på en måte.

Bare å kaste? hjelper ikke steke lenge 

Anonymkode: daafb...080

Gjærbakst er jo litt seigere inni så lenge de er varme - bare å vente til de har avkjølt seg litt så blir de ikke det lenger. 

Men det er jo da de er best da, og det er selvfølgelig ikke farlig å spise!

  • Liker 2
Skrevet
10 minutter siden, Teatrica skrev:

Gjærbakst er jo litt seigere inni så lenge de er varme - bare å vente til de har avkjølt seg litt så blir de ikke det lenger. 

Men det er jo da de er best da, og det er selvfølgelig ikke farlig å spise!

Ok.Takk for svar.Da prøver jeg om en stund :)

Anonymkode: daafb...080

Skrevet

Ikke farlig nei. Er vel mest  om det er deig med levende gjær i midten så kan det gjære i magen og en kan bli oppblåst ( sa mora mi. Så ta det som det 😳😂. Men ikke farlig nei)

Anonymkode: f4a3a...4c3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...