Gå til innhold

Lammelåret ble ferdig for tidlig!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg skal servere det kl 17 men allerede nå er kjernetemoeraturen nådd. Hva skal jeg gjøre? Det ser helt nydelig ut, perfekt stekt, men altså 4 timer for tidlig!!!

Anonymkode: de004...39b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette kan jeg ikke så kjeft bare dere som vet.

Men det skal jo hvile ganske lenge før oppskjæring såvidt jeg skjønner. Og kanskje kan det varmes veldig varsomt.

Og vips er 4 timer gått.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pakk det inn i folie og slapp av 🙂 Når serveringen nærmer seg kan du sette det inn i ovnen på varmluft samme temperatur som kjernetemperaturen, så varmes det forsiktig opp. Ellers gjør det ingenting med romtemperert kjøtt så lenge du har varmt tilbehør og saus. 

Anonymkode: 26ba6...068

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Pakk det inn i folie og slapp av 🙂 Når serveringen nærmer seg kan du sette det inn i ovnen på varmluft samme temperatur som kjernetemperaturen, så varmes det forsiktig opp. Ellers gjør det ingenting med romtemperert kjøtt så lenge du har varmt tilbehør og saus. 

Anonymkode: 26ba6...068

Enig.  Skiver av slikt eller steik serveres aldri glovarmt såvidt meg bekjent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan man skru temp ned til 50 grader og la låret være der inne i 3 timer til?

Anonymkode: de004...39b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kan man skru temp ned til 50 grader og la låret være der inne i 3 timer til?

Anonymkode: de004...39b

Ville nok latt den stå litt varmere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

25 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kan man skru temp ned til 50 grader og la låret være der inne i 3 timer til?

Anonymkode: de004...39b

Du kan, men hva er vitsen? Unødvendig strømforbruk og du risikerer at det tørker ut. Ta det ut av ovnen og sett det heller tilbake på 50 grader når det nærmer seg. Ikke bruk høyere varme enn kjernetemperaturen, da vil det bli overstekt. 

Anonymkode: 26ba6...068

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...