AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #1 Del Skrevet 9. desember 2019 Jeg skal servere det kl 17 men allerede nå er kjernetemoeraturen nådd. Hva skal jeg gjøre? Det ser helt nydelig ut, perfekt stekt, men altså 4 timer for tidlig!!! Anonymkode: de004...39b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. desember 2019 #2 Del Skrevet 9. desember 2019 Dette kan jeg ikke så kjeft bare dere som vet. Men det skal jo hvile ganske lenge før oppskjæring såvidt jeg skjønner. Og kanskje kan det varmes veldig varsomt. Og vips er 4 timer gått. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #3 Del Skrevet 9. desember 2019 Pakk det inn i folie og slapp av 🙂 Når serveringen nærmer seg kan du sette det inn i ovnen på varmluft samme temperatur som kjernetemperaturen, så varmes det forsiktig opp. Ellers gjør det ingenting med romtemperert kjøtt så lenge du har varmt tilbehør og saus. Anonymkode: 26ba6...068 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. desember 2019 #4 Del Skrevet 9. desember 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Pakk det inn i folie og slapp av 🙂 Når serveringen nærmer seg kan du sette det inn i ovnen på varmluft samme temperatur som kjernetemperaturen, så varmes det forsiktig opp. Ellers gjør det ingenting med romtemperert kjøtt så lenge du har varmt tilbehør og saus. Anonymkode: 26ba6...068 Enig. Skiver av slikt eller steik serveres aldri glovarmt såvidt meg bekjent. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #5 Del Skrevet 9. desember 2019 Kan man skru temp ned til 50 grader og la låret være der inne i 3 timer til? Anonymkode: de004...39b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illuminatum Skrevet 9. desember 2019 #6 Del Skrevet 9. desember 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan man skru temp ned til 50 grader og la låret være der inne i 3 timer til? Anonymkode: de004...39b Ville nok latt den stå litt varmere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #7 Del Skrevet 9. desember 2019 25 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan man skru temp ned til 50 grader og la låret være der inne i 3 timer til? Anonymkode: de004...39b Du kan, men hva er vitsen? Unødvendig strømforbruk og du risikerer at det tørker ut. Ta det ut av ovnen og sett det heller tilbake på 50 grader når det nærmer seg. Ikke bruk høyere varme enn kjernetemperaturen, da vil det bli overstekt. Anonymkode: 26ba6...068 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå