iskremm Skrevet 8. desember 2019 #1 Skrevet 8. desember 2019 (endret) . Endret 9. desember 2019 av iskremm
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #3 Skrevet 9. desember 2019 Tipper det går. Jeg steker toast på stekepanna og det er jo i prinsippet det samme. Men det tar sikkert lang tid når pizzaen er frossen. Man må steke på lav varme for at toasten ikke skal bli brent før osten har smeltet. Tar lang tid før osten smelter. Mulig det hjelper å ha lokk for å holde varm luft rundt osten? Anonymkode: 969ed...7ce 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #4 Skrevet 9. desember 2019 Aldri prøvd, men ville gjort et eksperiment med lav varme og lokk. Osten vil jo ikke bli stekt da, kun smeltet, som en omelett. Jeg steker ofte ostesmørbrød med all verdens tilbehør på denne måten, som små mini-pizzaer - men da er jo brødet alt ferdigstekt. På den andre siden, man kan også lage pannestekte småbrød. Har du ikke lokk til panna, bruk en stekeplate fra ovnen. Anonymkode: 12a58...b64 2
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #5 Skrevet 9. desember 2019 Pakk den inn i alufolie når den har tint, og kjør over med strykejernet på full guffe noen ganger. Anonymkode: 8ba79...575
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #6 Skrevet 9. desember 2019 Hvis du bruker et lokk så blir det kjempegodt Medium varme til osten er godt smeltet. Anonymkode: 866eb...723
iskremm Skrevet 9. desember 2019 Forfatter #7 Skrevet 9. desember 2019 7 minutter siden, Infinitum skrev: Nei. Hvorfor?
iskremm Skrevet 9. desember 2019 Forfatter #8 Skrevet 9. desember 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvis du bruker et lokk så blir det kjempegodt Medium varme til osten er godt smeltet. Anonymkode: 866eb...723 Skal jeg ha noe olje i stekepanna?
iskremm Skrevet 9. desember 2019 Forfatter #9 Skrevet 9. desember 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Pakk den inn i alufolie når den har tint, og kjør over med strykejernet på full guffe noen ganger. Anonymkode: 8ba79...575 Har ikke alufolie dessverre.. Kan vel bare bruke lokk dog?
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #10 Skrevet 9. desember 2019 1 minutt siden, iskremm skrev: Skal jeg ha noe olje i stekepanna? Ja, litt olje eller smør i stekepannen. Anonymkode: 866eb...723
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #11 Skrevet 9. desember 2019 2 minutter siden, iskremm skrev: Har ikke alufolie dessverre.. Kan vel bare bruke lokk dog? Ikke lokk under strykejern nei ta det i panna som andre her foreslår, det blir bra Anonymkode: 8ba79...575 2
iskremm Skrevet 9. desember 2019 Forfatter #12 Skrevet 9. desember 2019 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ikke lokk under strykejern nei ta det i panna som andre her foreslår, det blir bra Anonymkode: 8ba79...575 Ja, varme opp stekepanne med litt olje også ha pizzaen der? Men må vel tine pizzaen og nå litt..
iskremm Skrevet 9. desember 2019 Forfatter #13 Skrevet 9. desember 2019 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, litt olje eller smør i stekepannen. Anonymkode: 866eb...723 Hvor mye må pizzaen tines før den skal i panna?
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #14 Skrevet 9. desember 2019 3 minutter siden, iskremm skrev: Hvor mye må pizzaen tines før den skal i panna? Litt sånn at den er småmjuk i bunnen, ikke stiv Anonymkode: 8ba79...575
iskremm Skrevet 9. desember 2019 Forfatter #15 Skrevet 9. desember 2019 34 minutter siden, AnonymBruker skrev: Litt sånn at den er småmjuk i bunnen, ikke stiv Anonymkode: 8ba79...575 Takker! Men må lokke dekke hele stekepanna? Har et lokk, men dekker ikke hele panna, tar 90% av pizzaen.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2019 #16 Skrevet 9. desember 2019 10 minutter siden, iskremm skrev: Takker! Men må lokke dekke hele stekepanna? Har et lokk, men dekker ikke hele panna, tar 90% av pizzaen. Du kan legge en stekeplate på panna, men løft litt på den i blant og bruk sånne votter så du ikke brenner deg Anonymkode: 8ba79...575 1
Gjest Yael Anita Skrevet 9. desember 2019 #17 Skrevet 9. desember 2019 Jeg lagde hjemmelaget pizza i stekepannen å det funket greit. Du må først bare steke deigen på en side så snur du den over på den andre siden. Ha på fyllet og ost, sett på lokk og stek i noen minutter på medium svak varme. Pizzaen ble god og fikk en god bunn https://yaelbyanita.blogg.no/stekepanne-pizza.html
Jerry Lee Skrevet 9. desember 2019 #18 Skrevet 9. desember 2019 Jeg har stekt tint frossenpizza i panne under lokk på vedovn på hytta. Tok litt tid, men ble helt greit. Sprø skorpe til og med. 😀
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå