AnonymBruker Skrevet 6. desember 2019 #1 Del Skrevet 6. desember 2019 Sikkert fryktelig dum nå, men jeg spør likevel. Har kjøpt Folkets ribbe. På den står det «Stekepose rett i ovnen”. Den er jo vakumpakket i helt vanlig plast som smelter ved høy temperatur. Er det noen som kan hjelpe? Anonymkode: 5cd67...4ea Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
_nubbenella Skrevet 6. desember 2019 #2 Del Skrevet 6. desember 2019 Det betyr vel at du skal legge den i ein steikepose og sette den i ovnen, for best resultat. Ikkje med den plasten som er på allerede, det går nok ikkje så bra. 3 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24454457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
OppNedPåAlt Skrevet 6. desember 2019 #3 Del Skrevet 6. desember 2019 Jeg stekte en eller annen sånn Folkets ting i den posen den var i. Virket rart, men den smeltet ikke. Var godt kjøttstykke da. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24454535 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. desember 2019 #4 Del Skrevet 7. desember 2019 Aldri vært borti. Ligger ribba i stekepose inni forpakningen? Ribbesteking på gamlemåten er forøvrig en enkel sak. 😊 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24457915 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 7. desember 2019 #5 Del Skrevet 7. desember 2019 Mener den skal stekes med posen på, ja. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24457941 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. desember 2019 #6 Del Skrevet 7. desember 2019 1 minutt siden, MarianneE skrev: Mener den skal stekes med posen på, ja. Men uten ytterforpakning det sikkert er. Mener ikke være vemmelig mot noen...men å steke ribbe er da nesten det enkleste som finnes, og jeg forstår ikke alt dette dillet et så tøft kjøttstykke må utsettes for. Det tåler mye juling, kanskje bortsettfra svoren helt på slutten. Igjen...hva med gamlemetoden? Et par små vrier og den blir perfekt. 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24457966 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2019 #7 Del Skrevet 7. desember 2019 Den skal stekes i posen den ligger i ja Anonymkode: e7d1a...ec8 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24457969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 7. desember 2019 #8 Del Skrevet 7. desember 2019 Den ligger i stekepose som settes inn i ovnen ja. 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24458716 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 7. desember 2019 #9 Del Skrevet 7. desember 2019 3 hours ago, Jerry Lee said: Men uten ytterforpakning det sikkert er. Mener ikke være vemmelig mot noen...men å steke ribbe er da nesten det enkleste som finnes, og jeg forstår ikke alt dette dillet et så tøft kjøttstykke må utsettes for. Det tåler mye juling, kanskje bortsettfra svoren helt på slutten. Igjen...hva med gamlemetoden? Et par små vrier og den blir perfekt. Er helt enig med deg der. Har gammeldags tynnribbe i ovnen nå. Uten dikkedarer. 3 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24458720 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanne67 Skrevet 7. desember 2019 #10 Del Skrevet 7. desember 2019 Jepp, skal stekes i posen. Her står litt om fremgangsmåten: https://meny.no/Tema/kjott/slik-steker-du-kjott-i-stekepose/ Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24458837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2019 #11 Del Skrevet 8. desember 2019 Lagde denne ribben i går, og den skal ligge i den posen den kommer i. Står oppskrift inni etiketten som er på ribben 😊 ble en saftig ribbe, men jeg måtte øke temperaturen på ovnen og sette ribba høyere de siste 5-10 min for å få ordentlig sprø svor 😊 Anonymkode: c80e1...f6d Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24461289 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Umylian Skrevet 8. desember 2019 #12 Del Skrevet 8. desember 2019 Jeg stekte denne ribba i går, men jeg valgte å ta den ut av forpakningen og steke den på normal måte. Ribba ble kjempegod og svoren ble sprø. Men det stemmer at den skal i ovnen med posen på. Jeg var bare ikke komfortabel med dette og foretrekker vanlig metode. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-24461301 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sunnfjording Skrevet 6. desember 2020 #13 Del Skrevet 6. desember 2020 Man har jo vanligvis en forhøyning under ribben så fettet kan renne av, hvordan blir dette om man steker den i stekepose, bare ha den helt flatt i langpanne? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-26539413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
must Skrevet 6. desember 2020 #14 Del Skrevet 6. desember 2020 Sunnfjording skrev (2 minutter siden): Man har jo vanligvis en forhøyning under ribben så fettet kan renne av, hvordan blir dette om man steker den i stekepose, bare ha den helt flatt i langpanne? Du legger noe under ribba, det står i instruksjonen under etiketten 👍 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-26539433 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 25. desember 2020 #15 Del Skrevet 25. desember 2020 De siste årene er det denne jeg har endt opp med. Men jeg har alltid tatt ribba ut av posen før jeg steker den. Men så har jeg heller aldri funnet instruksene før - jeg er villig til å sverge på at det ikke har vært noenting under etiketten tidligere år - men det var det nå. Så jeg bestemte meg for å følge den, istedenfor Matprats metode. Det var kjempeskummelt - plast inn i varm stekeovn er et stort NEI i mitt hode! Men herregud så mye enklere det var, og rensligere, og ribba ble helt perfekt, og ribbefettet ble bare fett, og mye lettere å helle fra stekeposen enn fra en stor ildfast form. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1329112-folkets-juleribbe-i-ovnen-med-plast-p%C3%A5/#findComment-26647092 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå