sixx Skrevet 30. mai 2005 #1 Skrevet 30. mai 2005 Hva i all verden kan jeg bruke revet pepperrot til? :klø:
Arkana Skrevet 30. mai 2005 #2 Skrevet 30. mai 2005 Pepperrotsaus/pepperrotkrem er godt til f.eks. roastbeef, ørret, reker o.l. Hjemmelaget pepperrotsaus (8-10 pers.) 2,5 dl yoghurt naturell 1,4 dl kremfløte ½ ts salt 4 ss revet pepperrot 1 ts sennep 2 ts hvitvinseddik 8 ss hakket gressløk Visp yoghurt, fløte, salt, pepperrot, sennep og eddik sammen. Tilsett gressløk rett før servering. Pepperrotkrem 2 dl kremfløte 2 dl rømme saft av ½ sitron litt sukker 2 ss revet pepperrot Pisk kremen og bland inn rømme. Smak til med sitron, sukker og revet pepperrot.
sixx Skrevet 30. mai 2005 Forfatter #3 Skrevet 30. mai 2005 Takketakk Arkana. Men da er det jo en litt lite anvendelig grønnsak da. Tror ikke jeg gidder å ha den mer.
Chihiro Skrevet 30. mai 2005 #5 Skrevet 30. mai 2005 Revet pepperrot er knallgodt på brød med f.eks. skinke eller leverpostei.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå