Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Lagde pizza i går, og hadde noe annet på den enn jeg pleide: Revet mozarella, tynne skiver med parmaskinke, cherrytomater og frisk basilikum. Utrolig godt!

Prøvde også en ny variant av deigen med halvt hvetemel og halvt grovt mel, for mannen tåler ikke så mye hvetemel, og bunnen smakte kjempe godt.

Anbefales!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Å ja. Det er kjempegodt.

Og litt ruccola oppå før servering. Pleier å legge på skinka når jeg har stekt ferdig pizzan jeg, men stekte du skinka og det gikk bra?

Skrevet
Lagde pizza i går, og hadde noe annet på den enn jeg pleide: Revet mozarella, tynne skiver med parmaskinke, cherrytomater og frisk basilikum. Utrolig godt!

Prøvde også en ny variant av deigen med halvt hvetemel og halvt grovt mel, for mannen tåler ikke så mye hvetemel, og bunnen smakte kjempe godt.

Anbefales!

Takker for tipset, det skal prøves!! :)

Skrevet

Det blir enda bedre med fersk mozarella.

Skrevet

Ruccola er også godt på.

Hadde skinken på i ovnen jeg, gikk bra det. Sto i ca 5 minutter, veldig tynn bunn. Litt crispy i kantene, sjempe-nams!

Fersk mozarella er også en slager.

Uansett godt med noe annet enn stekt kjøttdeig og gulost!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...