Imax Skrevet 29. mai 2005 #1 Skrevet 29. mai 2005 Lagde pizza i går, og hadde noe annet på den enn jeg pleide: Revet mozarella, tynne skiver med parmaskinke, cherrytomater og frisk basilikum. Utrolig godt! Prøvde også en ny variant av deigen med halvt hvetemel og halvt grovt mel, for mannen tåler ikke så mye hvetemel, og bunnen smakte kjempe godt. Anbefales!
Nella Skrevet 29. mai 2005 #2 Skrevet 29. mai 2005 Å ja. Det er kjempegodt. Og litt ruccola oppå før servering. Pleier å legge på skinka når jeg har stekt ferdig pizzan jeg, men stekte du skinka og det gikk bra?
Malie Skrevet 29. mai 2005 #3 Skrevet 29. mai 2005 Lagde pizza i går, og hadde noe annet på den enn jeg pleide: Revet mozarella, tynne skiver med parmaskinke, cherrytomater og frisk basilikum. Utrolig godt! Prøvde også en ny variant av deigen med halvt hvetemel og halvt grovt mel, for mannen tåler ikke så mye hvetemel, og bunnen smakte kjempe godt. Anbefales! Takker for tipset, det skal prøves!!
Imax Skrevet 30. mai 2005 Forfatter #5 Skrevet 30. mai 2005 Ruccola er også godt på. Hadde skinken på i ovnen jeg, gikk bra det. Sto i ca 5 minutter, veldig tynn bunn. Litt crispy i kantene, sjempe-nams! Fersk mozarella er også en slager. Uansett godt med noe annet enn stekt kjøttdeig og gulost!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå