AnonymBruker Skrevet 1. desember 2019 #1 Skrevet 1. desember 2019 Skal lage plesken, og lurer på om jeg kan bruke tørket frukt istedet for korinter? Evt, legge dem i vann over natten? 🤔 Anonymkode: dcf9f...655
Belima Skrevet 1. desember 2019 #2 Skrevet 1. desember 2019 (endret) Er det sånne du mener, men med korinter i? https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/pleskener/ Endret 1. desember 2019 av Belima La til mer informasjon.
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2019 #3 Skrevet 1. desember 2019 Ja, men den med gammeldags utseende, altså korint i midten. Anonymkode: dcf9f...655
Belima Skrevet 1. desember 2019 #4 Skrevet 1. desember 2019 (endret) Ja, du kan nok bruke annen frukt, selvfølgelig små biter eller tranebær. De passer jo fint til jul. Skulle korintene bløtlegges, så gjør det med annen frukt også. Lykke til! Har aldri sett de med korinter, derfor lurte jeg. Endret 1. desember 2019 av Belima
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2019 #5 Skrevet 1. desember 2019 Korinter skal ikke bløtlegges, men tørket frukt burde vel bli enda mer tørket i stekeovn? Aner ikke hva annet det er å gjøre enn å bløtlegge dem. Mulig de blir mer gele-aktig 🤔 takk for lykke til 😊 Anonymkode: dcf9f...655 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå