Gå til innhold

Bake ok brød av havremel?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har glemt å kjøpe nytt mel, men fant havremel, hvetemel og kli i skapet. Gjør et forsøk, men aner ikke hvordan brødet blir, eller om det ikke blir brukbart. Noen som har brukt havremel noen gang? 

Anonymkode: 655cf...ab7

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Da fikk jeg svaret selv og brødene hevet ikke i det hele tatt. De står til avkjøling og jeg er spent på om de smaker og kan brukes etter hvert. Kan jo bli godt selv om de er veldig tunge og kompakte. 

Anonymkode: 655cf...ab7

Skrevet

Gjæren ble åpnet i dag. Kanskje jeg eltet litt for lite? 

Anonymkode: 655cf...ab7

Skrevet

Havre deig hever veldig dårlig og blir ofte porøst. Havremel er veldig godt i baks, men man bør spe på med andre typer mel for å få en god deig :) 

Anonymkode: 3d506...dcb

  • Liker 1
Skrevet
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Gjæren ble åpnet i dag. Kanskje jeg eltet litt for lite? 

Anonymkode: 655cf...ab7

Gjæren kan også bli ødelagt av for varmt vann.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...