Avalon Skrevet 29. november 2019 #1 Skrevet 29. november 2019 I år har jeg lyst til å lage rødkål, har aldri laget det selv før så håper det er noen her som kan gi meg noen tips! Har sett på forskjellige oppskrifter og ser at koketiden varierer voldsomt, alt fra 5 min til 1,5 timer. Antar dette har noe med hvor stor tyggemotstand en ønsker? Hvis man ønsker bittelitt crunch, hvor lang koketid bør jeg sikte meg inn på? Og hva foretrekker dere/ gir best smak av å bruke eddik, balsamico eddik eller rødvin eddik? Og andre tips om noen har det tas gjerne i mot! Hadde en fantasi om å bruke tranebær i også, og kanskje rødløk eller fersk rødbete.
AnonymBruker Skrevet 29. november 2019 #2 Skrevet 29. november 2019 Syns Lise Finkenhagen sin oppskrift med fiken er veldig god. Bare å Google Anonymkode: c0f2f...485
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå