Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

I år har jeg lyst til å lage rødkål, har aldri laget det selv før så håper det er noen her som kan gi meg noen tips! 

Har sett på forskjellige oppskrifter og ser at koketiden varierer voldsomt, alt fra 5 min til 1,5 timer. Antar dette har noe med hvor stor tyggemotstand en ønsker? 

Hvis man ønsker bittelitt crunch, hvor lang koketid bør jeg sikte meg inn på? 

Og hva foretrekker dere/ gir best smak av å bruke eddik, balsamico eddik eller rødvin eddik? 

Og andre tips om noen har det tas gjerne i mot! 

Hadde en fantasi om å bruke tranebær i også, og kanskje rødløk eller fersk rødbete. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Syns Lise Finkenhagen sin oppskrift med fiken er veldig god. Bare å Google 

Anonymkode: c0f2f...485

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...