AnonymBruker Skrevet 29. november 2019 #1 Skrevet 29. november 2019 Jeg vet ikke helt hvordan den blir ennå, skal eksperimentere, men den skal bli en sjokoladekake med vaniljekrem og fløtekrem inni, og pynte/dekorere med smørkrem. Jeg lurer på om den holder seg frisk til i morgen, tenker da på kremfyllet i midten?😋😊 Anonymkode: e4ce0...615
pautina Skrevet 29. november 2019 #2 Skrevet 29. november 2019 Den blir bedre etter å ha stått kjølig til i morgen så lenge du ikke bruker noe som går ut på dato i dag da:) 1
AnonymBruker Skrevet 29. november 2019 #3 Skrevet 29. november 2019 Så lenge den står i kjøleskap vil en slik kake bare bli saftigere av å lages dagen før. Man må være litt forsiktig med å pynte dagen før, for enkelte ting kan sige eller farge av. Spesielt fløtekrem er fæl på å sige eller ta til seg farge fra kakestrø og annen pynt. Smørkrem derimot er veldig stabil i kjøleskap, og tar heller ikke til seg så mye farge fra andre ting. Anonymkode: bcac5...4ee
AnonymBruker Skrevet 29. november 2019 #4 Skrevet 29. november 2019 Tusen takk for svar, da setter jeg den i kjøleskapet over natten😊 Det er kremfyllet inni kaken jeg tenker på, utenpå skal det bli roser eller noe sånt med smørkrem, jeg satser på at det holder seg og ikke flyter ut? Er første gang jeg prøver meg på smørkrem/frosting på kake, har tidligere gjort det på muffins, men de ble servert samme dag. Anonymkode: e4ce0...615
AnonymBruker Skrevet 29. november 2019 #5 Skrevet 29. november 2019 29 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tusen takk for svar, da setter jeg den i kjøleskapet over natten😊 Det er kremfyllet inni kaken jeg tenker på, utenpå skal det bli roser eller noe sånt med smørkrem, jeg satser på at det holder seg og ikke flyter ut? Er første gang jeg prøver meg på smørkrem/frosting på kake, har tidligere gjort det på muffins, men de ble servert samme dag. Anonymkode: e4ce0...615 Ja, smørkremen blir fastere i kjøleskap (siden det er smør), så det er null fare for at den vil flyte utover. Anonymkode: 83011...ac0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå