luna1 Skrevet 26. november 2019 #1 Skrevet 26. november 2019 Hva gjør jeg feil når strullen ikke blir sprø. Har brukt en oppskrift jeg ser er gjengitt flere steder, med fløte, ikke rømme. Sto at jeg kunne tilsette mer vann dersom strullen ble for tykk, det prøvde jeg, strullen smaker godt med er ikke sprø, bare seig:( Skulle jeg bare forsøkt med mer og mer vann til strullen ble sprø? Har laget strull en gang før for mange år siden, den ble perfekt på første forsøk, skjønner ikke hva som gikk så galt.
Brunhilde Skrevet 26. november 2019 #2 Skrevet 26. november 2019 Kan være at du ikke får kjølt dem skikkelig ned? Husker før i tiden da jeg bakte krumkaker til jul, det var viktig å få dem fort på risten, og like viktig at det ikke kom trekk på dem, altså ingen åpne vinduer mens jeg bakte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå