AnonymBruker Skrevet 25. november 2019 #1 Skrevet 25. november 2019 Jeg har sett at hamburgerbrød fra mcdonalds ikke mugner, men vanlig gjærbakst i hjemmet vil mugne. Hvorfor er det sånn? hvilke e-stoff har dem plassert i hamburgerbrødet? trenger svar dere som jobber innen mat og bakerfaget. Anonymkode: 5e297...96a
Skogkløver Skrevet 27. november 2019 #2 Skrevet 27. november 2019 Hadde hamburgerbrødet lagt i en tett plastpose ville det nok blitt muggent som alt annet.
AnonymBruker Skrevet 27. november 2019 #3 Skrevet 27. november 2019 17 timer siden, Skogkløver skrev: Hadde hamburgerbrødet lagt i en tett plastpose ville det nok blitt muggent som alt annet. tviler på det, og jeg regner med du vil undret enda mer... Anonymkode: 5e297...96a
AnonymBruker Skrevet 27. november 2019 #4 Skrevet 27. november 2019 https://www.businessinsider.com/why-mcdonalds-burgers-dont-rot-2013-4?r=US&IR=T Anonymkode: c9472...9c0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå