Gjest Albbas Skrevet 23. november 2019 #1 Skrevet 23. november 2019 Vi har fryseren full av kjøttdeig fra i fjor. Jeg syns ikke alt smaker godt, men er usikker på om det er fordi det er harskt eller om det er sånn smaken er (denne kjøttdeigen har mye fett så jeg syns den smakte litt spesielt da den var fersk også). Er det skadelig å spise det om det er harskt? Tips til hva vi kan bruke det i for å dekke smaken litt? Er ganske lei kjøttdeig nå men har ikke lyst til å kaste det, er hvertfall 5 kg det er snakk om. Det var ikke godt i pizza, men fungerte greit som "biff" stroganoff.
AnonymBruker Skrevet 23. november 2019 #2 Skrevet 23. november 2019 Fete matvarer bør ikke ligge mer enn et halvt år i fryseren. Fettet harskner. En ting er at det ikke smaker bra, men harskt fett mistenkes også for å kunne være kreftfremkallende. Kast. Anonymkode: 8e179...733
Muskath Skrevet 23. november 2019 #3 Skrevet 23. november 2019 Hvis den er fra i fjor, kan du fint bruke den. Nå til jul kan du blande halvt med medisterfarse, det blir gode kjøttkaker. Ellers andre ting du kan krydre godt, f.eks, kjøttsaus eller gryteretter. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå