Gå til innhold

Gammel kjøttdeig i fryseren


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har fryseren full av kjøttdeig fra i fjor. Jeg syns ikke alt smaker godt, men er usikker på om det er fordi det er harskt eller om det er sånn smaken er (denne kjøttdeigen har mye fett så jeg syns den smakte litt spesielt da den var fersk også). Er det skadelig å spise det om det er harskt? Tips til hva vi kan bruke det i for å dekke smaken litt? Er ganske lei kjøttdeig nå men har ikke lyst til å kaste det, er hvertfall 5 kg det er snakk om. Det var ikke godt i pizza, men fungerte greit som "biff" stroganoff. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fete matvarer bør ikke ligge mer enn et halvt år i fryseren. Fettet harskner. En ting er at det ikke smaker bra, men harskt fett mistenkes også for å kunne være kreftfremkallende. Kast.

Anonymkode: 8e179...733

Skrevet

Hvis den er fra i fjor, kan du fint bruke den. Nå til jul kan du blande halvt med medisterfarse, det blir gode kjøttkaker. Ellers andre ting du kan krydre godt, f.eks, kjøttsaus eller gryteretter. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...