AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #1 Del Skrevet 22. november 2019 Hva er godt å ha ved siden av torsk?🙂 jeg er ikke så glad i poteter, men vet ikke hva annet som passer til. Hva spiser dere sammen med det?😊 Anonymkode: bc8b7...8ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gullik Skrevet 22. november 2019 #2 Del Skrevet 22. november 2019 Gul erterstuing og bacon Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 22. november 2019 #3 Del Skrevet 22. november 2019 Noen sverger til kokt egg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #4 Del Skrevet 22. november 2019 Anonymkode: 4fa85...b05 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #5 Del Skrevet 22. november 2019 Bacon, hvitsaus, gulrøtter Anonymkode: c7a5b...cf4 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 22. november 2019 #6 Del Skrevet 22. november 2019 Gulrøtter passer godt til torsk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanako Skrevet 22. november 2019 #7 Del Skrevet 22. november 2019 I tillegg til potetene hører gulrøtter og smelta smør med gressløk også med, synes jeg. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bixity Skrevet 22. november 2019 #8 Del Skrevet 22. november 2019 Søtpotetmos, brokkoli og bacon! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #9 Del Skrevet 22. november 2019 Tusen takk for tips😊 jeg vil gjerne ha noe med litt mat i så tenker kanskje bare gulrøtter blir litt lite? Anonymkode: bc8b7...8ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #10 Del Skrevet 22. november 2019 4 minutter siden, Bixity skrev: Søtpotetmos, brokkoli og bacon! Åå er det godt med søtpotet til?😊 klarer ikke helt å forestille meg hvordan det blir med den kombinasjonen😃 Anonymkode: bc8b7...8ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #11 Del Skrevet 22. november 2019 Ertepurè eller gulrotpurè, og saltbakte poteter. Ovnsbakt fennikel med kapers og smørsaus. Gjerne met en potetgrateng. Risotto med løk og fennikelfrø. Potetmos og chorizo, med litt persille eller gressløk. Ovnsbakte cherrytomater og asparges, og en paprikasaus. Ellers er jo torsk fantastisk i ulike retter. Vi lager ofte ceviche (torsk marinert i lime) til fredagstakoen. Bruker torsk i indiske gryter. Bacalao, selvfølgelig. Og mye mer. Anonymkode: 2b861...f9c 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #12 Del Skrevet 22. november 2019 Søtpotetmos og pesto. Anonymkode: 52896...795 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bixity Skrevet 22. november 2019 #13 Del Skrevet 22. november 2019 35 minutter siden, AnonymBruker skrev: Åå er det godt med søtpotet til?😊 klarer ikke helt å forestille meg hvordan det blir med den kombinasjonen😃 Anonymkode: bc8b7...8ae Det er helt nydelig med søtpotet til. jeg kjøper torsk naturell, smører inn i salt og lar det trekke i 20 min. Så skyller jeg torsken for å få av resten av saltet, steker den på høy varme på den ene siden i noen få minutter (til den er hvit i kjøttet ca halvveis inn), slår av plata og steker den andre siden på restvarmen. Vil ikke oversteke torsken! server med søtpotetmos, bacon og brokkoli og andre grønnsaker. Nydelig mat!! Burde absolutt prøve 😍 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #14 Del Skrevet 22. november 2019 58 minutter siden, AnonymBruker skrev: Åå er det godt med søtpotet til?😊 klarer ikke helt å forestille meg hvordan det blir med den kombinasjonen😃 Anonymkode: bc8b7...8ae Prøv med brunet smør med salvie eller rosmarin i tillegg, og sitronbåt (viktig uansett). Man varmer smør til det begynner å skumme, bli gyllent og lukte nøtteaktig, har salvie eller rosmarin i, og heller opp i en bolle. Litt sitron og/eller sherryeddik i er også bra. Også godt til torsk (eller annen hvit fisk) og gresskarpuré. Ellers er det godt med rødbet til torsk synes jeg, enten puré eller ovnsstekt, gjerne sammen med andre rotgrønnsaker (gulrøtter, selleri, pastinakk... ). Passer med brunet smør da også, gjerne med kapers, sjalottløk og persille i stedet for rosmarin/salvie. Eller: Ertepuré, og gjerne også ovnsbakte potetbåter (som jo er noe helt annet enn kokte poteter) Prøv å skinnsteke torskefilet til, helst bare ryggfilet (spør i fiskebutikk/fiskedisk så får du den biten du vil). Og: Linser er godt til torsk, helst Puy-linser eller Berry-linser, med vinaigrette med dijonsennep, og kanskje litt spinat. Anonymkode: 03f79...14b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2019 #15 Del Skrevet 22. november 2019 Hurtigmat de lux, som også tenåringene spiser, som egentlig ikke liker hvit fisk. Ferdig på 15 min. Trekk denne https://www.findus.no/var-mat/fisk/hvit-fisk/torsk-gourmet i ca 10 min i lettsaltet vann. Samtidig surrer du denne https://www.findus.no/var-mat/wok/creamy-coconut-wok i ca 9 min i en kjele. Serveres sammen. Godt. Anonymkode: 2e5fc...69e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2019 #16 Del Skrevet 23. november 2019 Dette Anonymkode: 64e14...9cf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2019 #17 Del Skrevet 3. desember 2019 På Friday, November 22, 2019 den 14.52, AnonymBruker skrev: Hva er godt å ha ved siden av torsk?🙂 jeg er ikke så glad i poteter, men vet ikke hva annet som passer til. Hva spiser dere sammen med det?😊 Anonymkode: bc8b7...8ae Ketchup! Alt mulig smaker veldig mye bedre med ketchup, og selvfølgelig masse sennep. Anonymkode: b90a0...e63 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #18 Del Skrevet 4. desember 2019 Ratatouille og poteter. Potetene kan druknes i ratatouille, da smaker du dem ikke. Eventuelt kan potetene byttes ut med baguetter. Anonymkode: 0db9d...305 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hjerte Skrevet 4. desember 2019 #19 Del Skrevet 4. desember 2019 Alt som er godt er bedre med bacon. Eller Chorizo. Jeg er også skikkelig glad i ertestuing, kunne spist det som hovedrett. Og rotmos er alltid en vinner. Hollandaise eller Bearnaise er godt til fisk. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_popcorn_ Skrevet 4. desember 2019 #20 Del Skrevet 4. desember 2019 bare fantasien setter grenser Torsk med potet og gulrot er kanskje litt mer vanlig som norsk husmannskost. Noen av måtene jeg lager torsk på er: Torsk i tomatsaus med pasta, bruker de grønnsakene som er i skapet da. Ovnsbakt torsk med potet og rosenkål, og rødvinssaus. Torsk med pasta, fetaost og soltørket tomat. Ovnbakt torsk med ris, og stekte grønnsaker (gulrot, paprika, løk, minimais, eller hva annet som er i skapet). Kremet suppe med torsk og annet jeg har i skapet (både grønnsaker og eventuelt annen fisk), serveres med brød/hvitløksbrød. Torsk kan altså serveres med potet av alle slag, pasta, ris, couscous, bulgur, brød, grønnsaker eller bønner/linser, alt etter hva man selv foretrekker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå