Gå til innhold

Fryse medisterfarse?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er tilbud på 4 kg medisterfarse her nå, og vi skal ha mye besøk i jula. Lønner det seg å kjøpe nå, steke det opp og så fryse de. Eller kan jeg putte farse rett i fryseren og steke den opp til jul?

Anonymkode: bc763...462

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mamma har alltid brukt å kjøpe disse 4kg-pakkene, porsjonere i passe bokser og fryse de ned, funker helt supert:) Men går helt fint an å steke opp og deretter fryse ned, hvis du heller vil det!

  • Liker 1
Skrevet

Selvsagt kan du fryse den.   Eller steke kakene og fryse.   Akkurat som du sier.  Begge deler går fint.

Men lettest er det vel å ha kakene ferdige til tining og oppvarming.   😀

  • Liker 2
Skrevet

Du kan fryse farsen som den er, dersom den er fersk. Har den vært fryst så må du steke medisterkaker før du fryser dem.

Skrevet
2 minutter siden, Dråpe skrev:

Du kan fryse farsen som den er, dersom den er fersk. Har den vært fryst så må du steke medisterkaker før du fryser dem.

Sant.  Men farse kjøper man vel som regel fersk, ikke frossen?!

Skrevet

Dessverre finnes det de som selger frossen farse som tint - uten at det kommer tydelig fram.

Skrevet

Jeg steker opp og fordeler i fryseposer og har da klar til middag.

Skrevet

Jeg lager lunsjkaker ut av dem da jeg ikke synes farsen i seg selv er noe god. Bruker grov medisterdeig og lager grove medisterkaker til jul. Men jeg lager opp og fryser ned. Funker fjell.

Skrevet
20 timer siden, Jerry Lee skrev:

Sant.  Men farse kjøper man vel som regel fersk, ikke frossen?!

Det kommer vel an på hvor i landet. Her jeg bor (på vestlandet) er det ikke vanlig med medisterkaker, så medisterfarse er omtrent kun frossen farse å få kjøpt.

Anonymkode: 71707...dcc

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...