AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #1 Skrevet 18. november 2019 Som ikke er peanøttsmør eller honning. Forslag? Anonymkode: 8b5fa...9c3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #2 Skrevet 18. november 2019 Syltetøy klarer seg nok en stund, vil jeg tro?? Anonymkode: b374b...461
Jerry Lee Skrevet 18. november 2019 #4 Skrevet 18. november 2019 De to over meg har rett. Dessuten holder tubepålegg lenge i romtemperatur. Kaviar og tubeost, f. eks.
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #5 Skrevet 18. november 2019 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Syltetøy klarer seg nok en stund, vil jeg tro?? Anonymkode: b374b...461 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nugatti Anonymkode: 02b6c...f05 Takk for tips, men tenkte noe sunnere enn Nugatti og noe med litt mer fett og proteiner enn syltetøy så det metter noe. Anonymkode: 8b5fa...9c3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #6 Skrevet 18. november 2019 Små pakninger med leverpostei, makrell i tomat osv. Anonymkode: a0e1a...9d8 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #7 Skrevet 18. november 2019 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: De to over meg har rett. Dessuten holder tubepålegg lenge i romtemperatur. Kaviar og tubeost, f. eks. Men kan kaviar ligge permanent i romtemperatur når den er åpnet? Anonymkode: 8b5fa...9c3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #8 Skrevet 18. november 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Små pakninger med leverpostei, makrell i tomat osv. Anonymkode: a0e1a...9d8 Det blir veldig uøkonomisk i lengden. Anonymkode: 8b5fa...9c3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #9 Skrevet 18. november 2019 Hvorfor er det snakk om permanent? Hvor permanent? På denne årstiden kan du jo også legge det ut. Kanskje spekeskinke kan føres til lista. Anonymkode: 53608...b29
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #10 Skrevet 18. november 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men kan kaviar ligge permanent i romtemperatur når den er åpnet? Anonymkode: 8b5fa...9c3 Jeg tror nok kaviar og tubeost tåler noen dager etter den er åpnet. Anonymkode: 53608...b29
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #11 Skrevet 18. november 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det blir veldig uøkonomisk i lengden. Anonymkode: 8b5fa...9c3 Det gjør det sikkert, men du spesifiserte ikke at det skulle være over lang tid. En leverposteiboks koster forresten ikke allverden. Anonymkode: a0e1a...9d8
Jerry Lee Skrevet 18. november 2019 #12 Skrevet 18. november 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men kan kaviar ligge permanent i romtemperatur når den er åpnet? Anonymkode: 8b5fa...9c3 Helst kjølig, selvsagt. Men har erfart fra hytta at den kan ligge lenge i tørrskap uten å bli dårlig. Kanskje har jeg bare vært heldig...
Jerry Lee Skrevet 18. november 2019 #13 Skrevet 18. november 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor er det snakk om permanent? Hvor permanent? På denne årstiden kan du jo også legge det ut. Kanskje spekeskinke kan føres til lista. Anonymkode: 53608...b29 Ja. Speket og annet saltet mat tåler det selv om de kan bli litt svette.
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #14 Skrevet 18. november 2019 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Helst kjølig, selvsagt. Men har erfart fra hytta at den kan ligge lenge i tørrskap uten å bli dårlig. Kanskje har jeg bare vært heldig... Hvordan merker du at den har blit dårlig? Den smaker jo fishy uansett Anonymkode: 0078a...812
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #15 Skrevet 18. november 2019 Skal ha det stående på jobb uten kjøleskap. Anonymkode: 8b5fa...9c3
SoWhat? Skrevet 18. november 2019 #16 Skrevet 18. november 2019 Altså. Alt pålegg som ikke ligger i kjøler i butikken kan jo ligge i romtemperatur. Mye hermetikk som div pålegg med fisk, og leverpostei, som er sunt! Dette er ikke vanskelig. Ta en runde i butikken og se.
Jerry Lee Skrevet 18. november 2019 #17 Skrevet 18. november 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan merker du at den har blit dårlig? Den smaker jo fishy uansett Anonymkode: 0078a...812 Javel....om er galt at fiskeprodukt smaker av fisk får du bare ha smør på skiva. Men husk at det blir harskt i romtemperatur....etter veldig lenge. Sukker er forøvrig evigvarende.
Grønt blad Skrevet 18. november 2019 #18 Skrevet 18. november 2019 Når vi er på (hytte)tur uten kjøleskap har vi ofte med tubeost, syltetøy (på klemmeflaske), leverpostei i porsjonspakke, banan og noen ganger Nugatti. Skivet ost og saltpølse går et par dager. Spekepølse der man skjærer av litt og litt går i mange dager. 1
Grønt blad Skrevet 18. november 2019 #19 Skrevet 18. november 2019 1 minutt siden, SoWhat? skrev: Altså. Alt pålegg som ikke ligger i kjøler i butikken kan jo ligge i romtemperatur. Mye hermetikk som div pålegg med fisk, og leverpostei, som er sunt! Dette er ikke vanskelig. Ta en runde i butikken og se. Det er ikke alt som holder så godt etter at det er åpnet... 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2019 #20 Skrevet 18. november 2019 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Javel....om er galt at fiskeprodukt smaker av fisk får du bare ha smør på skiva. Men husk at det blir harskt i romtemperatur....etter veldig lenge. Sukker er forøvrig evigvarende. Nei det er ikke galt, men lurer på hvordan folk merker at produktet smaker dårlig. Anonymkode: 0078a...812
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå