Gå til innhold

Pålegg som kan stå i romtemperatur?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Syltetøy klarer seg nok en stund, vil jeg tro??

Anonymkode: b374b...461

 

5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Nugatti

Anonymkode: 02b6c...f05

Takk for tips, men tenkte noe sunnere enn Nugatti og noe med litt mer fett og proteiner enn syltetøy så det metter noe. 

Anonymkode: 8b5fa...9c3

Annonse

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

De to over meg har rett.

Dessuten holder tubepålegg lenge i romtemperatur. Kaviar og tubeost, f. eks.

Men kan kaviar ligge permanent i romtemperatur når den er åpnet?

Anonymkode: 8b5fa...9c3

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men kan kaviar ligge permanent i romtemperatur når den er åpnet?

Anonymkode: 8b5fa...9c3

Jeg tror nok kaviar og tubeost tåler noen dager etter den er åpnet.

Anonymkode: 53608...b29

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det blir veldig uøkonomisk i lengden. 

Anonymkode: 8b5fa...9c3

Det gjør det sikkert, men du spesifiserte ikke at det skulle være over lang tid. En leverposteiboks koster forresten ikke allverden.

Anonymkode: a0e1a...9d8

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men kan kaviar ligge permanent i romtemperatur når den er åpnet?

Anonymkode: 8b5fa...9c3

Helst kjølig, selvsagt.   Men har erfart fra hytta at den kan ligge lenge i tørrskap uten å bli dårlig.

Kanskje har jeg bare vært heldig...

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvorfor er det snakk om permanent? Hvor permanent? På denne årstiden kan du jo også legge det ut.

Kanskje spekeskinke kan føres til lista.

Anonymkode: 53608...b29

Ja. Speket og annet saltet mat tåler det selv om de kan bli litt svette.

Annonse

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Helst kjølig, selvsagt.   Men har erfart fra hytta at den kan ligge lenge i tørrskap uten å bli dårlig.

Kanskje har jeg bare vært heldig...

Hvordan merker du at den har blit dårlig? Den smaker jo fishy uansett

Anonymkode: 0078a...812

Altså. Alt pålegg som ikke ligger i kjøler i butikken kan jo ligge i romtemperatur. Mye hermetikk som div pålegg med fisk, og leverpostei, som er sunt! Dette er ikke vanskelig. Ta en runde i butikken og se. 

Annonse
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan merker du at den har blit dårlig? Den smaker jo fishy uansett

Anonymkode: 0078a...812

Javel....om er galt at fiskeprodukt smaker av fisk får du bare ha smør på skiva.     :fnise:

Men husk at det blir harskt i romtemperatur....etter veldig lenge.

Sukker er forøvrig evigvarende.

Når vi er på (hytte)tur uten kjøleskap har vi ofte med tubeost, syltetøy (på klemmeflaske), leverpostei i porsjonspakke, banan og noen ganger Nugatti. Skivet ost og saltpølse går et par dager. Spekepølse der man skjærer av litt og litt går i mange dager.

  • Liker 1
1 minutt siden, SoWhat? skrev:

Altså. Alt pålegg som ikke ligger i kjøler i butikken kan jo ligge i romtemperatur. Mye hermetikk som div pålegg med fisk, og leverpostei, som er sunt! Dette er ikke vanskelig. Ta en runde i butikken og se. 

Det er ikke alt som holder så godt etter at det er åpnet...

  • Liker 1
1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Javel....om er galt at fiskeprodukt smaker av fisk får du bare ha smør på skiva.     :fnise:

Men husk at det blir harskt i romtemperatur....etter veldig lenge.

Sukker er forøvrig evigvarende.

Nei det er ikke galt, men lurer på hvordan folk merker at produktet smaker dårlig. :)

Anonymkode: 0078a...812

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...