Gå til innhold

Er italiensk skinke bedre enn spansk?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva synes du? Jeg liker italiensk best

Anonymkode: b072f...d59

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er ikke det totalt uvesentlig? Hva andre måtte mene er best av skinke, betyr jo ingenting. Du liker den italienske best, og det er det.

Smak og behag.

Anonymkode: 21876...c00

Skrevet (endret)

Det er en smakssak, for de lages litt forskjellig. Jeg liker begge deler veldig godt! Hvis jeg måtte velge holder jeg kanskje en liten knapp på parmaskinke.

Jeg antar det er snakk om spekeskinke?

Endret av Viktualia
  • Liker 1
Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er ikke det totalt uvesentlig? Hva andre måtte mene er best av skinke, betyr jo ingenting. Du liker den italienske best, og det er det.

Smak og behag.

Anonymkode: 21876...c00

Jeg bare lurer på hva dere synes. 

Anonymkode: b072f...d59

Skrevet

Det er en utbredt mening at Jamón ibérico er verdens beste skinke. Den produseres i Spania og Portugal. I Portugal heter den presunto ibérico. 

Så svaret fra meg og andre matelskere er Spania. Helt klart. 

https://www.thelocal.es/20160307/its-official-worlds-most-expensive-ham-is-spanish

Har du smakt den så vil du aldri ha noe annen skinke. 

Anonymkode: 06de5...675

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Spansk er best, men Italia har gode skinker de også.

Skrevet

Det er forskjell på parmaskinke og parmaskine, og det forskjell på spekeskinke fra alle andre land. Inkludert Norge. Spekeskinke fra Standa er ikke det samme som den tanta di har hengt opp i stabburet.

Min preferanse: Tantes spekeskinke, så parmaskinke. Men jeg har ikke smakt alt.

Anonymkode: 559a3...a48

Skrevet

Ja takk, begge deler 

 

Skrevet

Hver til sitt bruk.

Favoritter er Iberico fra Spania, San Daniele og Parma fra Italia. Ibericoskinken skiller seg mye fra de andre med mye nøtteaktig og fet smak. 

Felles er at det man får vakuumpakket her er triste utgaver sammenlignet med ferskskåret skinke i produsentlandene. Hvorfor får man det ikke nyskåret her?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...