Gå til innhold

Erstatte cottage cheese i gjærbakst.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en rundstykkeoppskrift det skal være cottage cheese i. Er det noe annet jeg kan erstatte det med som fungerer like bra? Kesam? 

Anonymkode: ae5a0...41e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har aldri prøvd, men det høres helt kurant ut. 

Anonymkode: 6484d...9eb

Skrevet

Ha i litt og litt så du får justert væskemengden bare, kesam er jo litt mer flytende enn cottage cheese 😛 

Anonymkode: 6c8bc...269

Skrevet

Kesam kan sikkert fungere helt fint, bare tilpass om du trenger litt ekstra mel til slutt.

Gjest Heartgirl
Skrevet

Jeg lager disse rundstykkene du sikter til. Cottage cheese i rundstykkene er kjemepgodt, men pass på at du rører ut egg og rundstykker slik at du slipper klumpene. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...