Malama Skrevet 26. mai 2005 #2 Skrevet 26. mai 2005 Når du skolder mandler tar du helt vanlige mandler fra posen sin, putter dem oppi kokende vann og derved får av den brune "hinna" utenpå. Uskoldede vil vel bare si at du IKKE skolder dem, altså bare tar dem rett fra posen...
tommeline Skrevet 26. mai 2005 #3 Skrevet 26. mai 2005 Mandler slik du får kjøpt dem i butikken, med det tynne brune skallet på. (Til forskjell fra skollede mandler der det tynne brune skallet er tatt av, som kan gjøres ved å dyppe mandlene i kokende vann og "klemme" mandlene ut etterpå).
Gjest hasterpia Skrevet 26. mai 2005 #4 Skrevet 26. mai 2005 Tusen takk jenter!! :-) Nå redda dere dagen min! Eh.. og kaken min. Alle tiders..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå