AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #1 Skrevet 8. november 2019 Mild eller skarp i smaken? Anonymkode: fac8c...1a7
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #3 Skrevet 8. november 2019 Skulle være Anonymkode: fac8c...1a7
Måneskinn Skrevet 8. november 2019 #4 Skrevet 8. november 2019 vil si den er mild. Og SÅÅ god på loff eller annet godt brød, litt smeltet, med nøtter og honning... NAM! 😄 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #5 Skrevet 8. november 2019 Spørs hva du sammenlikner den med. Sammenliknet med Norvegia er den skarp ... Anonymkode: 5f7ff...112
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #6 Skrevet 8. november 2019 12 minutter siden, AnonymBruker said: Spørs hva du sammenlikner den med. Sammenliknet med Norvegia er den skarp ... Anonymkode: 5f7ff...112 Selbu blåmuggost? Anonymkode: fac8c...1a7
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #7 Skrevet 8. november 2019 16 minutter siden, Måneskinn said: vil si den er mild. Og SÅÅ god på loff eller annet godt brød, litt smeltet, med nøtter og honning... NAM! 😄 Tenkte å forsøken dem på Skatten Er mest glad i Brie oster, synes blånuggost kan bli litt skarp og endel ettersmak.. Anonymkode: fac8c...1a7
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #8 Skrevet 8. november 2019 16 minutter siden, AnonymBruker said: Spørs hva du sammenlikner den med. Sammenliknet med Norvegia er den skarp ... Anonymkode: 5f7ff...112 Brie? Anonymkode: fac8c...1a7
Ullvott Skrevet 8. november 2019 #9 Skrevet 8. november 2019 Ikke akkurat skarp, men absolutt ...eh... «aromatisk». Det smaker geit, noe som er en ganske utpreget smak som slett ikke alle er like begeistret for.
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #10 Skrevet 8. november 2019 Just now, Ullvott said: Ikke akkurat skarp, men absolutt ...eh... «aromatisk». Det smaker geit, noe som er en ganske utpreget smak som slett ikke alle er like begeistret for. Så vanskelig å skjule smake om man ikke lker den? Anonymkode: fac8c...1a7
T-Rex Skrevet 8. november 2019 #11 Skrevet 8. november 2019 Det kommer jo an på hvor moden den er. Jeg foretrekker snev av amoniakksmak, altså vellagret.
Ullvott Skrevet 8. november 2019 #12 Skrevet 8. november 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Så vanskelig å skjule smake om man ikke lker den? Anonymkode: fac8c...1a7 Ja, det vil jeg si. Det finnes ikke nok marmelade i verden til å dempe geitesmaken for min del, i alle fall.
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #13 Skrevet 8. november 2019 Just now, T-Rex said: Det kommer jo an på hvor moden den er. Jeg foretrekker snev av amoniakksmak, altså vellagret. Jeg skjønner, det er på cafe. Anonymkode: fac8c...1a7
AnonymBruker Skrevet 8. november 2019 #14 Skrevet 8. november 2019 Just now, Ullvott said: Ja, det vil jeg si. Det finnes ikke nok marmelade i verden til å dempe geitesmaken for min del, i alle fall. Takk jeg dropper den imorgen og tar noe jeg vet jeg liker, også kan jeg heller prøve den på en hjemme ostekveld Anonymkode: fac8c...1a7
T-Rex Skrevet 8. november 2019 #15 Skrevet 8. november 2019 1 minutt siden, AnonymBruker said: Jeg skjønner, det er på cafe. Anonymkode: fac8c...1a7 Da skal den være midt i mellom mild og skarp. For mild er den smakløs, for skarp vil den ikke falle i smak hos mange. 2
skrue Skrevet 10. november 2019 #16 Skrevet 10. november 2019 On 11/8/2019 at 9:30 PM, AnonymBruker said: Mild eller skarp i smaken? Anonymkode: fac8c...1a7 Jeg synes de jeg har smakt er ganske nøytrale. Nå har du vel kjøpt de du skal ha, men jeg ville ha kjøpt en til uken for å teste ut. Jeg kan ha det på kjeks eller brød. Ofte med litt paprika.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå