Gå til innhold

Stor porsjon pølselapskaus, hvordan kjøle ned og oppbevare restene til dagen etterpå?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Heller det over på en litt mindre kjele og setter utenfor nå vinterstid (med lokket på sånn at ikke dyr skal spise av det). Inn i kjøleskap etter noen timer. Er det OK eller blir det for sakte kaldt da? Synes jeg leser så mye skrekk på nett om bakterievekst i slike rester at jeg blir litt usikker😅

Anonymkode: 52337...198

Skrevet

Ute er jo et veldig stort og fint kjøleskap (fryseskap) for tiden. Tror ikke det kan gjøres bedre enn du gjør det nå.

Anonymkode: 0e1a6...411

  • Liker 1
Skrevet

Tenker det samme, men lurer på om lokket gjør at ikke varmen slipper så lett ut, for synes det tar lang tid før det blir kaldt selv om det er iskaldt ute nå🤔

Ts

Anonymkode: 52337...198

Skrevet

Sett noe tungt på lokket og la det være en liten åpning mens du følger litt med. Det kan komme dyr. Fugler kommer ikke når det er mørkt så du kan sette det litt høyt til du legger på lokk med en tyngde over. 

  • Liker 1
Skrevet

gjør som du skriver eller bare la det stå på benken til det blir noenlunde avkjølt før du så setter det i kjøleskapet

Anonymkode: 9759a...1a5

  • Liker 1
Skrevet

Når jeg ikke kan sette ut pleier jeg å sette kjelen i kaldt vann i vasken, da kjøles det fort ned.

  • Liker 1
Skrevet

Som andre sier...ute er bra "kjøleskap" nå.

Ellers lar jeg bare det kjølne nesten ned naturlig før jeg setter slikt i kjøleskapet. Aldri hatt noe trøbbel med det.

Skrevet
8 timer siden, AnonymBruker skrev:

Tenker det samme, men lurer på om lokket gjør at ikke varmen slipper så lett ut, for synes det tar lang tid før det blir kaldt selv om det er iskaldt ute nå🤔

Ts

Anonymkode: 52337...198

Lokket på gjør bare at det blir litt kondens. Helt ufarlig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...